More

  League One: Pompey viste muskler

  En begivenhetsrik runde i League One, der Bolton fosset videre mens Pompey og Derby kickstartet sesongen med imponerende forestilling.

  Bolton troner på topp og er sammen med Cambridge(!), Stevenage(!) og Peterborough de fire lagene som står med full pott etter to serierunder i League One. Bolton lekte seg borte mot Cheltenham og kunne juble for 3-0 etter to scoringer av Dion Charles. Stevenage fikk en ny seier da Aaron Pressley og Jamie Reid sine scoringer i andreomgang sikret 2-0 over Shrewsbury. Cambridge er tippet i bunn av oss, men i dag tok de sin andre 2-0 sier da Fleetwood ble slått på bortebane. Gassan Ahadme – på lån frå Ipswich – scoret i sin andre kamp på rad.

  Peterborough tok seg også en ny seier da de slo Charlton 1-0 i en tett og jevn kamp. Hector Kyprianou ble matchvinner for Darren Ferguson sine menn like før hvilen.

  Pompey og Derby herjet

  Portsmouth startet sesongen med 1-1 hjemme mot Bristol Rovers etter at de sikret seg poenget på overtid. Kusini Yengi scoret sent denne gangen også, men i dag var det 4-0 målet i borteoppgjøret mot Leyton Orient han stod for. Colby Bishop åpnet også scoringskontoen i dagens oppgjør. Pompey så farlige ut, og for Leyton Orient ble det et tungt comeback i League One hjemme på Brisbane Road.

  Derby tapte 1-2 i sin første kamp hjemme mot Wigan, men i dag var det liten tvil om de tre poengene. Det var de rutinerte som stod for de tre scoringene i 3-0 seieren borte mot Burton. James Collins ordnet 1-0 før Conor Hourihane og Conor Washington scoret de to siste. Dette var Washingtons første scoring for klubben etter overgangen tidligere i sommer.

  Slo tilbake

  Det ble bare et poeng for Barnsley og Blackpool i sine bortekamper mot Bristol Rovers og Exeter. Port Vale – som tapte 0-7 første serierunde mot Barnsley – slo derimot sterkt tilbake i dag. Ben Garrity ble matchvinner for hjemmelaget i et oppgjør som også så Andy Carroll misse straffespark for gjestene, Reading.

  Det lugger fortsatt litt for Oxford United, men Mark Harris ordnet trepoenger med kampens eneste scoring hjemme mot Carlisle. For Wigan ble det en ny 2-1 seier da de snudde 0-1 til 2-1 hjemme mot Northampton. Den gamle og returnerte helten Callum McManaman ble matcvhinner for laget som nå bare har to minuspoeng å kvitte seg med.

  Strålende tipskveld

  2/2 gikk inn. Favoritten med Wigan til 1.95 i odds gikk inn etter deres snuoperasjon. Luringen denne helgen ble Bristol Rovers mot Barnsley. Vi spådde en U i dette oppgjøret og med Scott Sinclairs utligning ti minutter før slutt gikk spillet til 3.20 i odds inn.

  Resultater League One

  • Bristol Rovers 1-1 Barnsley
  • Cheltenham 0-3 Bolton
  • Exeter 0-0 Blackpool
  • Lincoln 3-0 Wycombe
  • Leyton Orient 0-4 Portsmouth
  • Oxford United 1-0 Carlisle
  • Stevenage 2-0 Shrewsbury
  • Wigan 2-1 Northampton
  • Peterborough 1-0 Charlton
  • Burton 0-3 Derby County
  • Fleetwood 0-2 Cambridge
  • Port Vale 1-0 Reading

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen