More

  Newcastle – Aston Villa 5-1

  Newcastle – Aston Villa 5-1

  Det har ikke akkurat vært vanskelig å være oddstipper i åpningsrunden av Premier League-sesongen. Fredag innfridde Manchester City og Erling Braut Haaland sitt store favorittstempel med 3-0-seier borte mot Burnley.

  Lørdag var det tre store favoritter og tre helt åpne kamper i Premier League i følge oddsen. Favorittene innfridde alle med seier mens de antatt jevne oppgjørene ble avgjort med maks ett måls margin.

  Sist ut var Newcastle som viste at de skal bli å regne med også denne sesongen. Aston Villa imponerte stort etter at Unai Emery tok over forrige sesong, men på St James’ Park lørdag kveld hadde man ingenting å stille opp med.

  Newcastle – Aston Villa 5-1

  Det skulle ta kun seks minutter før Sandro Tonali markerte sin ankomst i Newcastle og Premier League. Den italienske landslagsspilleren kom på et løp inn i boksen og satt Anthony Gordons innlegg kontant i mål. Aston Villa hadde imidlertid også en spennende debutant og fem minutter senere satt Moussa Diaby inn 1-1-scoringen på halv volley. Derfra og ut handlet imidlertid det meste om vertene. Etter en lang VAR-sjekk for mulig offside ble Alexander Isaks 2-1-scoring godkjent og etter en drøy halvtime ble vondt til verre for Aston Villa som måtte se Tyrone Mings gå ut med det som så ut som en alvorlig skade.

  Newcastle - Aston Villa 5-1
  Newcastle - Aston Villa 5-1 3

  I 2. omgangen var Isak på farten igjen og utnyttet en tabbe fra Ezri Konsa med å sette inn 3-1-scoringen. Newcastle kunne dermed tillate seg å starte med byttene. Callum Wilson kom inn for Alexander Isak og satt inn 4-1-scoringen mens vi på overtid fikk enda en debutantscoring da Harvey Barnes satt inn dagens femte Newcastle-mål. Med det inntak også Newcastle tabelltoppen foran Brighton.

  Newcastle - Aston Villa 5-1
  Newcastle - Aston Villa 5-1 4

  Søndag venter to nye oppgjør, som i følge oddsen blir svært jevne. Alt om Brentford – Tottenham og Chelsea – Liverpool når du naturligvis både før, under og etter kampene her på tipsbladet.no.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen