More

  Premier League: Manchester United – Wolves

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Sesongens første Premier League-runde avsluttes i kveld med oppgjøret mellom Manchester United og Wolverhampton på Old Trafford. Begge lag har gjort forandringer i løpet av sommeren, men bare hjemmelaget virker styrket.

  Store forventninger

  Premier League, Marcus Rashford
  Forventninger: Marcus Rashford Og United Sikter Høyt, Både I Premier League Og I Europa

  Manchester United-fansen føler at de endelig har fått på plass rett mann i Erik ten Hag etter mange tunge sesonger. 3. plass og ligacuptrofe forrige sesong var solid, særlig med tanke på at man scoret kun 58 mål i ligaen. Hentingen av Lisandro Martinez og Casemiro førte imidlertid til et pottetett forsvar. Verken Cristiano Ronaldo eller Wout Weghorst passet som spydspissen i United og Anthony Martial slet som vanlig med skader.

  Marcus Rashford gjorde mer enn jobben sin med 30 scoringer i alle turneringer, men trives samtidig klart best på venstrekanten. Spisskjøp var dermed en nødvendighet denne sommeren og så får vi se om unge, men talentfulle, Rasmus Højlund slår til etter overgangen fra Atalanta.

  Ulvene sliter

  Premier League: Pedro Neto
  Utfordringer: Pedro Neto Og Wolves Tippes Å Måtte Grave Dypt For Å Sikre Fortsatt Premier League-Spill

  Det har gått feil vei for Wolverhampton helt siden 7. plassen i 2020. 2022/23-sesongen ga kun 41 poeng. Pengebruken er stoppet og nylig var det slutt for manager Julen Lopetegui. Oppgaven med å lede ulvene gikk i stedet til Gary O’Neil som var Bournemouths redningsmann forrige sesong. Diego Costa, João Moutinho og Adama Traoré har reist og salget av Rúben Neves til Saudi-Arabia kommer til å bli godt merket. Det trengs investeringer i denne troppen og særlig offensivt.

  31 ligamål forrige sesong var på grensen til skammelig og spillerne det har blitt brukt store penger på de siste sesongene har ikke slått til. Bakover på banen ser det bedre ut. Craig Dawson og Mario Lemina ble viktige etter at de ankom i januarvinduet. Fansen sikter mot en ny plassering rundt midten av tabellen, men det avhenger nok av hva som blir hentet inn før overgangsvinduet stenger. Akkurat nå ser nemlig dette Wolverhampton-laget rimelig tynt ut.

  Manchester United – Wolves

  Premier League: Old Trafford
  Premier League: Manchester United - Wolves 4


  Old Trafford
  Mandag 21.00:
  Odds fra Norsk Tipping: 1,27 – 5,60 – 10,00

  Andre Onana og Mason Mount står klare til å debutere, men Rasmus Højlund må vente med sin etterlengtede debut på Trafford. Tyrell Malacia, Kobbie Mainoo, Amad Diallo, Tom Heaton og Dean Henderson er også ute.  United har tapt to av sine siste tre sesongåpninger, men blir naturligvis skyhøye favoritter i kveld. Kun én av siste tolv hjemmekamper mot Wolves er tapt, og fem av siste fem Premier League-kamper mot Wolverhampton er vunnet. United tillot bare ti baklengs på hjemmebane forrige sesong, bedre enn noen andre i ligaen. Er også ubeseiret fra siste 29 hjemmekamper i alle turneringer.

  Wolves er inne i en aldri så liten krise, både på og utenfor banen. Det kinesiske eierskapet virker ikke å kunne innfri sine forpliktelser, noe som også var årsaken til at Lopetegui valgte å takke for seg. Gary O’Neil gjorde flott jobb med Bournemouth, men her gis han en oppgave av de sjeldne. Tynt med nykommere, men Matt Doherty står klar til å vise seg frem etter å ha vendt tilbake fra Atletico Madrid.

  Matheus Cunha meldes spilleklar til tross for å ha måttet stå over flere treninger forrige uke. Ulvene scoret totalt 12 mål på bortebane forrige sesong, bare West Hams 11 var verre. Siste fire bortekamper ble tapt med total målscore 1-15. Har ikke holdt nullen på bortebane siden 31. august 2022, mot Bournemouth – i Gary O’Neils debut som Cherries-manager…

  Premier League-tipset:

  Fullklaff på helgens begge Premier League-spill i avisa, da Newcastle vant som  de skulle mot Villa, samtidig som U’en mellom Chelsea og Liverpool også traff blink.

  Til tross for særs lite fristende hjemmeodds, er det faktisk ikke mulig å sette noe annet en H her. Disse ulvene evner ikke å skremme noen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen