More

  Kaos i Wolves

  Seks dager før Wolves sesongdebuterer mot Manchester United kom beskjeden om at Wolves bytter manager. Julen Lopetegui reddet forrige sesong ulvene fra nedrykk, men spanjolen forlater nå Molineux. Ny mann ved roret virker å bli tidligere Bournemouth-manager Gary O’Neil, og 40-åringen får alt annet enn enkel jobb.

  Kontrollert avgang

  Julen Lopetegui har i årevis vært Wolverhampton-ledelsens førstevalg som manager, men da de først fikk ham om bord var klubbkassa skrapet.  Den tidligere spanske landslagssjefen ble lovet et sunt overgangssbudsjett om han forrige sesong sikret ny Premier League-kontrakt, men jo nærmere man kom sommer – dess snauere ble budsjettet. Til tross for rekordsalget av Ruben Neves fikk Lopetegui til slutt beskjed om at free transfers på lav lønn var det eneste som kunne hentes inn.

  Partene skal allerede for en måned siden ha kommet til enighet om å avslutte samarbeidet, men spanjolen lovet da å gjennomføre sesongoppkjøringen for i august å kunne overlate en spillertropp rede for ny sesong til en etterfølger. Avgangen har dermed vært kontrollert, og klubben har blitt gitt tid til å finsikte nye kandidater.

  Kaos I Wolves
  Kaos I Wolves: Julen Varer Helt Til Påske, Men Ikke Særlig Mye Lenger

  -Julen og hans stab har gjort god jobb i sesongoppkjøringen, og overlater en spillerstall i beste mulige skikk til en etterfølger, sier sportsdirektør Matt Hobbs til lokal presse i Wolverhampton.

  Kaos i Wolves, uansett

  Avgangen har lenge vært avtalt, men det råder likevel lettere kaos på Molineux. Intet er bekreftet, men alt tyder på at det er Gary O’Neil som overtar managerjobben i Wolverhampton Wanderers. O’Neil gjorde flott jobb med Bournemouth forrige sesong, men takken for å ha ledet The Cherries til ny kontrakt ble oppsigelse. Nye Bournemouth-eiere hadde tidlig bestemt seg for annen vei fremover og det var til slutt spanske Andoni Iraola som fikk oppgaven med å ta klubben inn i ny sesong.

  Les også: Skreller i ligacupen

  Free transfer

  O’Neil, om det nå blir han, får alt annet enn enkel jobb med ulvene. Det er klare mangler i laget, og heller enn å bruke sommeren til å hente nødvendige forsterkninger, har man altså endt opp med å selge den viktige duoen Ruben Neves og Raul Jimenez, mens Matt Dohertys retur på free transfer er eneste «nye» spiller inn.

  LES OGSÅ: 300 sider om den engelske ligastarten

  Kinesere på vei ut

  Mye tyder på at nye eiere er det eneste som kan redde ulvene nå. Kinesiske Fosun International overtok klubben etter Steve Morgan i 2016, da også styreformann Jez Moxey etter 16 års tjeneste på Molineux forsvant ut. Forhåpningene blant Wolves-fansen var høye, men kineserne har ikke innfridd sine lovnader eller forpliktelser.

  Kaos I Wolves
  Kaos I Wolves: Wolverhampton-Fansen Har Ikke Høye Forhåpninger Før Ny Sesong På Molineux

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen