More

  Krise i Oxford – Rekordjubel i Sheffield

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Nok en blytung ettermiddag for Karl Robinson og Oxford United som for alvor nærmer seg nedrykksstriden.

  I oppgjøret mellom to av de svakeste formlagene i League One ble det en overbevisende seier for bortelaget Bristol Rovers. For hjemme på Kassam Stadium hadde Oxford United lite å stille opp med etter at Scott Sinclair og Rovers store stjerne Aaron Collins hadde gitt gjestene 2-0 før halvtimen. Det ble til slutt 0-3 og om ikke Karl Robinson levde farlig før kamp så gjorde han det etterpå. Den hissige stemningen på Kassam Stadium vitnet om at dette var enden på visa etter fem år i klubben, noe som viste seg å stemme. Heldigvis for Oxford var det bare fortapte Forest Green som tok poeng samt poengene som ble delt mellom Burton og Accrington. Men fem poeng ned til nedrykksplass er ikke det Oxford United hadde forventet før sesongstart.

  Rekord i boks og i ensom majestet

  Sheffield Wednesday bestod testen. I kamp nummer 20 ble Liam Palmer matchvinner for gjestene i deres 1-0 seier borte mot Charlton. Dermed står årets Sheffield Wednesday igjen som rekordholdere og den gamle rekorden på 19 kamper uten tap i ligaen fra 1960/61-sesongen har falt. Mer gledelig var det at laget som fortsatt har en kamp til gode på de to nærmeste konkurrentene ordnet seg en luke ned til Plymouth på andreplass. De tapte nemlig 2-5 i borteoppgjøret mot Peterborough og vi spør oss selv nå om den årlige Argyle-kollapsen har kommet. Om så kan Ipswich juble for med deres 1-0 seier borte mot Milton Keynes er de nå bare fem poeng bak den direkte opprykksplassen.

  Livet uten Ainsworth startet trått

  Matt Bloomfield fikk ikke drømmeåpningen han drømte om da Wycombe-benken var uten Gareth Ainsworth for første gang siden 2012, bortsett fra da han ledet laget fra sykehuset. I bortekampen mot de like store outsiderne til playoff i Shrewsbury ble det til slutt 0-2 etter blant annet et selvmål fra Jordan Willis. Dermed lever fortsatt håpet for Shrewsbury som nå bare ligger to poeng bak Wycombe og seks poeng bak Derby som nå ligger på sjetteplass etter deres stygge 1-4 tap borte mot Barnsley. The Tykes drømmer nå om direkte opprykk og du kan lese mer om deres kamp her.

  Tirsdagens hengekamper

  Fire oppgjør går av stabelen tirsdag kveld og for formlaget Bolton blir det en ny tøff test som kan være avgjørende for om direkte opprykk fortsatt skal være en mulighet. Bortemøtet med et Portsmouth som har funnet rytmen under John Mousinho -og som slo til med 4-0 over Cheltenham i helgen – blir tøft for et Bolton-lag som kan ta turen opp på tredjeplass med seier.

  Derby trenger en enkel hjemmekamp igjen og får nok det mot nettopp Cheltenham. Paul Warne sitt mannskap har tapt to og bare vunnet en sine siste fire kamper. Helgens stortap mot Barnsley avsluttet håpet om direkte opprykk og nå gjelder det å holde Wycombe og Shrewsbury unna. Da er bare tre poeng godt nok mot et bortelag bare to poeng over streken.

  Peterborough leverte årsbeste da Plymouth ble slått 5-2. De får muligheten til å storme videre i hjemmemøte mot Charlton. Men Dean Holden og Charlton kan være ei lei nøtt og de gav Sheffield Wednesday tøff kamp i helgen.

  Det siste oppgjøret er mellom Lincoln og Milton Keynes. Gjestene trenger seier for å klatre over streken men møter et hjemmelag som ikke har tapt noen av sine 15 hjemmekamper denne sesongen. Hele 12 av de 15 har endt uavgjort og det motsatte oppgjøret i Milton Keynes endte også uavgjort 0-0. Her kan man være smart å sette penger både på uavgjort og under 1.5 scoringer. Det får man henholdsvis 3.10 og 2.60 for hos Norsk Tipping.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen