More

  Jakten på Champions League

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Det er duket for to gigantoppgjør i Serie A denne helgen og vi starter lørdag kveld med møtet mellom Roma og Milan i den italienske hovedstaden. Syv runder før slutt står disse lagene begge med 56 poeng i kampen om 4. plassen og Champions League-spill neste sesong. Det er imidlertid kort vei både opp til Lazio og Juventus samt ned til Inter og Atalanta.

  Skryter av Mourinho

  Roma hadde sjansen til å ta tilbake den siste Champions League-plassen mandag, men sviktet med 1-3-tap borte mot Atalanta. Lorenzo Pellegrini skapte håp med redusering syv minutter før slutt, men rett etter bød målvakt Rui Patrício på en skikkelig tabbe og kampen var dermed over. Kampen sett under ett var det helt fortjent at man ikke fikk med seg noen poeng hjem. I tillegg til Patrício hadde også stopper Roger Ibañez en svak dag på jobben. Etter kampen rykket klubblegenden Francesco Totti ut med full støtte til trener José Mourinho i et intervju med SKY:

  – Jeg er sikker på at vi med «the Spesial One» ved ledelsen kan nå langt både i kampen om Champions League-plass og i Europa League-sluttspillet. Jeg er stolt over både han og laget og vi som fans vil støtte dem hele veien fordi de fortjener det. I mine øyne er Lorenzo Pellegrini troppen viktigste spiller, men jeg setter også stor pris på å se Paulo Dybala.

  Francesco Totti til SKY

  Nettopp Dybala har også vært ute i et langt intervju denne uken:

  – Fansen i Roma er fantastiske. Mourinho er svært viktig for denne klubben. Vi har en spesiell kjemi mellom oss. Det er vanskelig å finne noen som er så direkte og så opptatt av fotball. Vi diskuterer ting ofte. Han er fantastisk på å forberede kamper og hva han sier vil skje er ofte det som skjer i kampen. Han vet alt og har vunnet alt.

  Paulo Dybala til Virgilio

  Må glemme Champions League

  Milan fikk det enkelt i 2-0-seieren mot Lecce forrige helg og Rafael Leao ble den store helten med to scoringer. Semifinale mot Inter venter i Champions League-sluttspillet, men trener Stefano Pioli ønsker kun å fokusere på Roma-kampen:

  – Det blir to fantastiske semifinalekamper i Champions League som i tillegg er derby. Men det må vi fokusere på senere. Lørdag venter en veldig viktig kamp mot en fantastisk motstander. Roma ligger foran oss på tabellen og har gjort det veldig bra. De spiller meget fysisk og har en fantastisk trener.

  Stefano Pioli til MilanNews

  Mike Maignan har allerede flere år igjen av Milan-kontrakten sin, men klubben er allerede klar for å forlenge etter en strålende sesong. Målvaktens lønn vil da gå opp fra 2,8 millioner euro til 4,5 millioner euro i året. 59 kamper siden overgangen fra Lille har gitt 50 baklengsmål og 27 kamper uten baklengsmål. I midtforsvaret er det noe mer usikkert. Fikayo Tomori imponerte stort mot Napoli og Victor Osimhen i Champions League-sluttspillet og skal nå være sterkt ønsket av både Tottenham og Manchester United. Selv linkes Milan nå til kjøp av Ferran Torres som ikke har fått det til å stemme i Barcelona etter overgangen fra Manchester City.

  Mike Maignan Blir Viktig For Milan I Jakten På Champions League
  Jakten På Champions League 2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen