More

  Serie A: Gullfeiringen har startet

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Det er tett program i Serie A den neste uken. Denne helgen byr som vanlig på full serierunde og allerede til midtuken skal alle 20 lagene i aksjon igjen. Vi har som kjent ikke vanlig utgivelse neste midtuke grunnet 1. mai og dekker dermed begge serierundene her i Tipsbladet Weekend – dog med hovedvekt på helgens kamper.

  Når kommer gullfeiringen i Serie A?

  To kamper spilles fredag og først ut er nedrykkstruede Lecce mot et Udinese-lag uten det helt store å spille for. Senere samme kveld venter et på forhånd nytt åpent oppgjør mellom Spezia og Monza. Vertene har mest å spille for i nedrykksstriden, men gjestene imponerte stort forrige helg da 0-2 ble snudd til 3-2-seier mot Fiorentina med svært underholdende fotball levert. Først på lørdagens program står Napoli mot Salernitana, men det er fortsatt usikkert om den kampen vil bli spilt til oppsatt tidspunkt. Napoli kan sikre seg et etterlengtet seriegull denne helgen, men vil i så fall være avhengig av resultatet mellom Inter og Lazio søndag. Å feire Serie A-gullet hjemmefra vil ikke bli det samme som på stadion og man ønsker dermed å spille samtidig med Lazio. Uansett må man selv slå Salernitana for å sikre gullet allerede nå og det er ingen enkel oppgave mot et lag som fortsatt ikke har tapt etter at Paulo Sousa tok over som trener.

  Det Lades Opp Til Serie A-Gullfeiring I Napoli
  Serie A: Gullfeiringen Har Startet 2

  Ettertraktet danske

  Den andre kampen lørdag mellom Roma og Milan er naturligvis én av våre utvalgte hovedkamper denne helgen. I kveldskampen møtes Torino og Atalanta. Vertene imponerte stort med 1-0-seier borte mot Lazio forrige helg anført av Ivan Ilics scoring. Motstander Atalanta overbeviste på sin side stort med 3-1-seier mot Roma og kjemper om europacupspill neste sesong. Etter seieren innrømmet trener Gian Piero Gasperini i et intervju med Tuttomercatoweb at det synes vanskeligere og vanskeligere å få beholdt stjerneskuddet Rasmus Højlund:

  – Jeg har ikke sett mange 20 år gamle spisser som er bedre enn han teknisk og i ren styrke. Så kan han forbedre seg i luften og inne i boksen, men den type spiller vil de største europeiske klubbene ønske å hente for penger det er vanskelig å si nei til for en klubb som Atalanta.

  Gian Piero Gasperini til Tuttomercatoweb

  Usikkert poengtrekk

  Søndagens Serie A-program åpner som tidligere nevnt med Inter mot Lazio som naturligvis også er en utvalgt hovedkamp her i Tipsbladet Weekend. Deretter skal Sassuolo forsøkte å slå tilbake fra en elendig innsats i 0-3-tapet borte mot Salernitana forrige helg. 0-3 ble det også for Cremonese som nå spiller bunnoppgjør hjemme mot Hellas Verona. I kveldskampen blir Fiorentina store favoritter hjemme mot et kriserammet Sampdoria-lag. Helgerunden avsluttes med Juventus som spiller borte mot Bologna. Det ble overtidstap for Napoli forrige helg i en kamp der VAR igjen fikk mye oppmerksomhet. Den gamle damen er oppe på 3. plass på tabellen etter at trekket på 15 poeng ble fjernet, men en endelig avgjørelse er fortsatt ikke tatt. Nye rettssaker venter både i mai og juni og vi kan komme i en situasjon der ingenting er avgjort selv etter at siste spark på ballen er foretatt. Det vil også skape problemer for UEFA som i starten av juli skal sette opp Champions League-deltakerne.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen