More

  Fredagens PL-rykter: Tierney på vei bort fra Arsenal

  Bare én uke igjen av overgangsvinduet, og det forventes trafikk i innspurten. Fulham er av klubbene som har mistet nøkkelspillere på tampen av vinduet, og londonerne er av dem som må bruke penger de neste dagene, mens også Everton, West Ham og Tottenham forventes å gjøre fremstøt.Det er imidlertid flere klubber med på fredagens PL-rykter

  Les også: Alt du trenger vite om helgens Premier League-runde

  Bestill et abonnement på Norges eneste sport- og spillavis. Få tilgang til over 300 sider om den engelske sesongen, og hver fredag morgen alt om helgens kamper i de største europeiske ligaene. DET KAN LØNNE SEG!

  Fredagens PL-rykter:

  Fredagens Pl-Rykter: Kiernan Tierney
  Fredagens Pl-Rykter: Kiernan Tierney

  Kieran Tierney

  Arsenal sies å ville kunne gi slipp på Kieran Tierney, og Real Sociedad er av flere interesserte i spilleren som har havnet bak i køen om en plass på Arsenals venstreside.

  Folarin Balogun

  Fredagens Pl-Rykter, Folarin Balogun
  Fredagens Pl-Rykter, Folarin Balogun

  Tierney er ikke eneste spiller på vei ut av Arsenal. Folarin Balogun gjorde stor suksess i fransk Ligue 1 forrige sesong, men har likevel langt frem til startelleveren i Arsenal. Gunners-boss Mikel Arteta står klar til å selge, og Monaco sies nå å ha nådd frem med bud pålydende 38 millioner pund.

  Brennan Johnson

  Fredagens Pl-Rykter,
  Fredagens Pl-Rykter: Brennan Johnson

  Nottingham Forest opplever stor interesse for Brennan Johnson, men krever et sted mellom 40 og 50 millioner pund for å la angriperen gå. Tottenham sies å stå aller fremst i køen for spilleren som leverte åtte scoringer og tre målgivende pasninger for skogvokterne forrige sesong. Chelsea er (naturligvis) også interessert i Forest-angriperen.

  Eric Dier

  Fredagens Pl-Rykter: Eric Dier
  Fredagens Pl-Rykter: Eric Dier

  Ange Postecoglou virker ikke å ha Eric Dier i sine fremtidsplaner for Tottenham, og den 29-årige midtstopperen kobles nå til hovedstadskollega Fulham.

  Sofyan Amrabat

  Fredagens Pl-Rykter: Sofyan Amrabat
  Fredagens Pl-Rykter: Sofyan Amrabat

  Marokkanske Sofyan Amrabat har vært en gjenganger på ryktebørsen i hele sommer, og fortsatt sies midtbanespilleren å kunne være på vei bort fra Fiorentina. Flere Premier League-klubber meldes interessert, med Manchester United og Liverpool hyppigst nevnt.

  James McAtee

  Fredagens Pl-Rykter: James Mcatee
  Fredagens Pl-Rykter: James Mcatee

  Sheffield United trenger forsterkninger for å kunne overleve i Premier League, og det jobbes hardt i innspurten av overgangsvinduet. Forrige sesongs to lånesoldater James McAtee og Tommy Doyle er ønsket tilbake på nytt lån fra Manchester City.

  Johan Bakayoko

  Fredagens Pl-Rykter: Johan Bakayoko
  Fredagens Pl-Rykter: Johan Bakayoko

  Burnley-manager Vincent Kompany har allerede hentet et dusin nye spillere til Turf Moor i sommer, og flere kan være på vei. Et første bud på PSV-vingen Johan Bakayoko skal imidlertid være avslått. Nederlenderne krever mer enn 20 millioner pund for den 20-årige belgiske angriperen.

  Mo Salah

  Fredagens Pl-Rykter, Mo Salah
  Fredagens Pl-Rykter, Mo Salah

  En av mange pengesterke Saudi-klubber skal ha lagt budt pålydende 100 millioner pund for Liverpool-angriper Mo Salah. Jürgen Klopp og LFC-ledelsen skal ha gitt beskjed om at 31-åringen ikke er til salgs. – Det er ingenting i ryktene. Og hadde det vært det, så hadde svaret vært nei. Mo er essensiell for oss, sier Klopp før avreise Newcastle.

  Romelu Lukaku

  Fredagens Pl-Rykter:: Romelu Lukaku
  Fredagens Pl-Rykter: Romelu Lukaku

  Maurico Pochettino har null tillit til Romelu Lukaku, og angriperen er satt til å trene med klubbens juniorlag. Alt tyder på nytt utlån fra et Chelsea som sliter med å score mål, og Roma sies å stå først i køen. Barcelona og Paris Saint-Germain skal også ha Lukaku på blokka.

  Ryan Fraser

  Fredagens Pl-Rykter: Ryan Fraser
  Fredagens Pl-Rykter: Ryan Fraser

  Som meldt i ryktebørsen tidligere i sommer; Ryan Fraser er på vei bort fra Newcastle. Den skotske landslagsspilleren er langt unna førsteelleveren på St. James’ Park, og alt tyder på at det nå venter Championship-fotball med Southampton.

  Marcos Acuna

  Fredagens Pl-Rykter, Marcos Acuna
  Fredagens Pl-Rykter, Marcos Acuna

  Aston Villa virket å være nær kjøp av Sevilla-forsvarer Marcos Acuna, men avtalen virker lagt på is når backen nå har pådratt seg strekkskade som vil holde ham ute av spill i atskillige uker. Arsenals Nuno Tavares linkes også til Villa.

  Trevoh Chalobah

  Fredagens Pl-Rykter: Trevor Chalobah
  Fredagens Pl-Rykter: Trevor Chalobah

  Bayern München er i ferd med å selge Benjamin Pavard til Inter, men tyskerne vil helst ha på plass en erstatter før de signerer papirene. Chelsea-forvarer Trevoh Chalobah er skadet og har ikke vært i aksjon denne sesongen, men sies uansett å være Bayerns førstevalg.

  Mason Holgate

  Fredagens Pl-Rykter: Mason Holgate
  Fredagens Pl-Rykter: Mason Holgate

  Southampton styrker laget i innspurten av overgangsvinduet. Ryan Fraser fra Newcastle er nevnt, og Championship-klubben håper også å kunne presentere Mason Holgate på lån fra Everton i løpet av helgen.

  Alt om Southampton og den øvrige Championship-runden kan du lese her

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen