More

  Premier League-runde 3: Favorittene innfrir

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Vi anbefalte forrige helg i denne spalten å spille Tottenham-seier til 2,75 i odds hjemme mot Manchester United, og «nye» Spurs innfridde. Noen oddsbombe var det imidlertid ikke, og de første to Premier League-rundene har da heller ikke bydd på de helt store overraskelsene. Smeller det i Premier League-runde 3?

  Elleve av elleve

  I sesongåpningen var det fem klare oddsfavoritter, i form av Manchester City, Arsenal, Brighton, Newcastle og Manchester United. Alle fem innfridde, mens det som alltid – og som tippet – endte med poengdeling i storoppgjøret mellom Chelsea og Liverpool. Forrige helg var det Nottingham Forest, Liverpool, Brighton, Manchester City, Aston Villa og Arsenal som hadde 1,99 eller lavere odds.

  Favorittene Innfrir; Jack Grealish
  Favorittene Innfrir; Jack Grealish Og City Har Bidratt Til Favorittseirer

  Igjen endte alle de nevnte oddsfavorittene opp med å vinne sine kamper. Etter to ligarunder har dermed elleve av elleve klare oddsfavoritter endt opp med å innfri favorittstempelet. Denne helgen er det Chelsea, Manchester United, Arsenal, Brighton og Manchester City som må vinne, om trenden skal videreføres.

  Storkamp i nord

  Newcastle er tilbake i Champions League, og nyrike The Toons har også som mål å ta enda et steg i retning å utfordre om Premier League-tittelen. Er de modne for oppgaven? Det virket ikke slik da de forrige helg tapte knepent, men helt fortjent, på besøk hos en regjerende mester som var uten to av sine aller beste spillere. Ny alvorlig test skal gjennomføres søndag, når Liverpool besøker et som alltid fullsatt St. James’ Park i Premier League-runde 3.

  Som City er også Liverpool en klubb Newcastle har slitt med å slå. Forrige sesong var det kun mot Liverpool man ikke maktet å ta poeng mot over to kamper. Ny mulighet nå, og Liverpool har tross alt ikke overbevist i sesonginnledningen. Dette blir en alvorlig test for dem begge.

  Definerende bunnoppgjør

  Everton og Wolves er begge tippet å skulle måtte grave dypt for å sikre seg fornyet Premier League-kontrakt. Everton har i strake sesonger vippet på kanten av stupet, har verken notert poeng eller scoringer fra sesongens to første, og ble totalt avkledd på Villa Park forrige helg. Alt tyder på ny bunnstrid for The Toffees, og Wolves på hjemmebane er en type kamp man neppe kan tillate seg å tape.

  Gjestende ulver overbeviste i sesongpremieren på Molienux, men endte likevel opp med 0-1-tap. Da man forrige helg skulle vise at prestasjonen Trafford ikke var noen tilfeldighet, så falt man totalt igjennom. Brighton gjorde akkurat som de ville, og vant 4-1 uten å måtte anstrenge seg.

  Ulvene er pisket til å slå tilbake på Merseyside, og kampen på Goodison blir av de meste interessante denne helgen.

  Interessant blir det også å se om Luton har nytt godt av pausen de fikk forrige helg. Kenilworth Road ble ikke klar til den planlagte kampen mot Burnley, og da blir i stedet Chelsea på Stamford Bridge klubbens andre Premier League-kamp i historien. Ingen enkel oppgave, mot et Chelsea-lag som har atskillig å revansjere etter 1-3-tapet mot West Ham.

  FAVORITTEN:

  Brentford – Crystal Palace

  TIPS

  H til 2,05 i odds hos Norsk Tipping

  LURINGEN:

  Everton – Wolves

  TIPS

  H til 2,35 i odds hos Norsk Tipping

  Premier League-runde 3:

  Premier League-Runde 3: Tom Lockyer
  Premier League-Runde 3: Tom Lockyer Og Luton Besøker Chelsea I Hovedstaden

  Luton – Chelsea

  Alt om fredagens batalje på Stamford Bridge kan du lese her

  Bournemouth – Tottenham

  Bournemouth fikk 1-1 I sesongdebuten hjemme mot West Ham, før de lørdag tidvis imponerte på besøk hos Liverpool. Tok ledelsen allerede i tredje spilleminutt, før man også fikk spille den siste halvtimen i overtall. Det endte med 1-3-tap, men prestasjonen var utmerket. Ny opptur da Phillip Billing denne uken signerte ny fireårskontrakt.

  Tottenham ble dømt nedenom da Kane ble solgt, men under ledelse av Ange Postecoglou er klubben gitt nytt liv. Offensivt og underholdende, med en kreativ James Maddison som lager problemer for ethvert forsvar. Trenger fortsatt en målfarlig spiss, men hadde uansett små problemer med å slå Manchester United.

  Arsenal – Fulham

  Matchvinner: Martin Ødegaard Og Arsenal Var Under Hardt Press, Men Nordmannen Ble Uansett Mathvinner
  Premier League-Runde 3: Martin Ødegaard Og Arsenal Var Under Hardt Press, Men Nordmannen Ble Uansett Mathvinner Mot Palace

  Arsenal står med full pott etter sesongens første to kamper, men måtte grave dypt for seieren mot både Nottingham Forest og Crystal Palace. Mot Palace mandag var det Martin Ødegaard som ble matchvinner, i en kamp hvor Arsenal av uante grunner måtte avslutte i undertall. Det røde kortet til Takehiro Tomiyasu skulle naturligvis aldri sett dagens lys.

  Fulham opplevde en tøff lørdag. I løpet av få timer fikk fansen se sine helter tape 0-3 hjemme mot hovedstadsnaboen Brentford, før de også ble gitt beskjeden om at Aleksandar Mitrovic var solgt til en pengestinn ørkenklubb. Det siste var verst, da salget av toppscoreren får langvarige ringvirkninger.

  Brentford – Crystal Palace

  Brentford var forventet å skulle slite med å gjenskape prestasjonen fra forrige sesongs 9.plass, spesielt når Ivan Toney ikke får spill fotball før i 2024. Så langt virker imidlertid The Bees å ha tatt enda et steg. Yoane Wissa og Bryan Mbeumo har tatt utfordringen i Toneys fravær, mens spesielt Rico Henry og Nathan Collins har stått frem i det defensive.

  Palace ga mandag kveld Arsenal kamp til døra på Selhurst Park, men fortsatt sliter Hodgsons utvalgte med å score mål. Mandag fikk man spille den siste halvtimen i overtall, men heller ikke dette ga uttelling. Eagles-fansen kan knapt vente på at Michael Olise og nyinnkjøpte Matheus Franca blir tilgjengelige.

  Everton – Wolverhampton

  Premier League-Runde 3: Skal Everton-Fansen Endelig Få Noe Å Juble Over
  Premier League-Runde 3: Gis Toffees-Fansen Etterlengtet Grunn Til Å Juble?

  Bare scoringene manglet for Everton, da de totalt dominerte Fulham i sesongåpningen på Gooodison. Mot Villa søndag ble man imidlertid totalt utspilt, og Dyche og hans menn står før Premier League-runde 3 uten både scoringer og poeng. Ny strek i regningen da Calvert-Lewin forsvant ut med atter en skade. Dette blir en særs tidlig sekspoenger.

  Wolves var gode og hadde fortjent poeng i sesongpremieren på Trafford, men i lørdagens 1-4-tap hjemme mot Brighton fikk man helt som fortjent. Det kunne endt annerledes om Fabio Silva og/eller Rayan Ait-Nouri hadde grepet muligheten til å sende ulvene i føringen før pause, men de offensive utfordringene stikker dypt i Wolves.

  Manchester United – Nottingham Forest

  Premier League-Runde 3, Marcus Rashford
  Premier League-Runde 3: Marcus Rashford Og United Har Fått Tung Innledning På Sesongen

  Bare Brighton og Newcastle har skapt flere store målsjanser enn Manchester United, men uttellingen etter kampene mot Wolves og Tottenham viser totalt én scoring. Tung byrde for Rasmus Højlund, når han blir klarert for spill etter skaden. Ten Hag antas å gjøre forandringer i stallen før deadline, med spillere både inn- og ut.

  Åtte av ni Forest-seirer forrige sesong ble tatt på City Ground, og det blir nok hjemme foran egne fans man skal sikre kontrakten også denne gang. Dominerte før pause mot Sheffield United, og hadde de offensive jokerne til å avgjøre da man etter pause ble hardt presset av gjestene. Frykter å miste Brennan Johnson før vinduet slamrer.

  Brighton – West Ham

  Premier League-Runde 3, Brighton
  Premier League-Runde 3, Brighton Troner I Tet, Etter Seks Poeng Og Åtte Scoringer Fra Første To Kamper

  Brighton kjøper billig, selger rekorddyrt og topper tabellen etter to kamper. Fraværet av Moises Caicedo og Alexis Mac Allister er knapt merkbart. Fire scoringer og full kontroll mot Luton i sesongdebuten, før prestasjonen ble gjentatt på besøk hos Wolves. På Molineux leverte Karou Mitoma tidlig kandidat til sesongens scoring.

  West Ham måtte nøye seg med ett poeng i sesongdebuten mot Bournemouth, men leverte fra øverste hylle da Chelsea ble slått 3-1 søndag. Rødt kort til målscorer Nayef Aguerd gjorde at man måtte avslutte i undertall, men sto likevel distansen. David Moyes må få på plass manglede brikker før vinduet stenger.

  Burnley – Aston Villa

  Burnley ble som forventet et nummer eller tre for små i sesongdebuten hjemme mot regjerende mester Manchester City, før den bebudede bortekampen mot nyopprykkede Luton ble utsatt. Vincent Kompany gjorde denne uken sitt tolvte sommerkjøp, da midtstopperen Hannes Delcroix ankom fra Anderlecht.

  Villa fikk så hatten passet av Newcastle i sesongdebuten, men slo hardt og kontant tilbake mot Everton på Villa Park. Det endte 4-0 med fire ulike målscorere, og det kunne fort blitt enda større seier. Ollie Watkins misbrukte flere store målsjanser, før han i midtuke slo til med hat trick i europacupen. Unai Emery må uansett finne flere offensive alternativer før vinduet stenger for året.

  Sheffield United – Manchester City

  Premier League-Runde 3: Gustavo Hamer
  Premier League-Runde 3: Gustavo Hamer Ble Målscorer I Blades-Debuten

  Klar forbedring fra Sheffield United, da det lørdag endte med 1-2-tap på besøk hos hjemmesterke Nottingham Forest. Var nest best før pause, men tok grep om kampen etter hvilen, Det ble imidlertid gitt nytt bevis for at laget vil slite med å score mål denne sesongen. Må bruke penger den kommende uken, om det skal kunne bli fornyet Premier League-kontrakt.

  Manchester City har åpnet med strake seirer, som forventet. Har fortsatt ikke sluppet inn mål, og det til tross for at Riyad Mahrez og Ilkay Gundogan har reist, samtidig som Kevin de Bruyne, John Stones og Bernardo Silva fortsatt er skadet. Jeremy Doku ny mann inn, og den belgiske driblefanten kan bli å se i Premier League-runde 3.

  Newcastle – Liverpool

  Premier League-Runde 3: Alexander Isak
  Premier League-Runde 3: Alexander Isak Og Newcastle Får Ny Tøff Utfordring

  Newcastle herjet med Aston Villa i sesongåpningen, og reiste til den blå delen av Manchester med godt håp om poeng mot en skadeskutt regjerende mester. Glemte imidlertid å legge igjen respekten hjemme, og Eddie Howes menn tapte fortjent. Tapte bare to hjemmekamper forrige sesong, men Liverpool var det ene av de to lagene som tok med seg full pott.

  Liverpool havnet under etter snaut tre minutters spill hjemme mot Bournemouth. Snudde til 3-1-seier til tross for rødt kort til Alexis Mac Allister, men igjen ble det demonstrert klare defensive mangler. Wataru Endo debuterte etter overgangen fra Stuttgart, mens Stefan Bajcetic var tilbake i troppen.

  All odds til Premier League-runden finnes hos Norsk Tipping

  Skadeliste, Premier League

  Arsenal: Gabriel Jesus, Jurrien Timber og Mohamed Elneny er skadet. Takehiro Tomiyasu er, utrolig nok, suspendert.

  Aston Villa: Tyrone Mings og Emiliano Buendia er langtidsskadet. Jacob Ramsey, Leander Dendoncker og Alex Moreno er også ute.

  Bournemouth: Alex Scott, Dango Outtara, Marcus Tavernier og Ryan Fredericks er ute.

  Brentford: Joshua Dasilva er skadet. Ivan Toney er suspendert ut året. Ben Mee er forventet tilbake.

  Brighton: Jakub Moder og Julio Enciso er ute.

  Burnley: Michael Obafemi og Darko Churlinov er skadet. Anass Zaroury er suspendert.

  Chelsea: Reece James, Christopher Nkunku, Carney Chukwuemeka, Wesley Fofana, Benoit Badiashile, Trevoh Chalobah og Armando Broja er skadet.

  Crystal Palace: Will Hughes, Mattehus Franca og Michael Olise er skadet.

  Everton: Alex Iwobi, Jack Harrison, Dwight McNeil, Seamus Coleman og Bamidele Alli er skadet.  Dominic Calvert-Lewin er usikker etter den voldsomme smellen forrige helg.

  Fulham: Tim Ream er suspendert.

  Liverpool: Curtis Jones er skadet. Thiago Alcantara er tilbake i trening.

  Luton: Reece Burke, Gabriel Osho, Dan Potts og Jordan Clark er skadet.

  Manchester City: Kevin De Bruyne og John Stones er skadet.

  Manchester United: Mason Mount, Tyrell Malacia, Amad Diallo, Kobbie Mainoo og Rasmus Højlund er skadet.

  Newcastle: Javier Manquillo, Emil Krafth og Joe Willock er skadet. Joelinton er usikker.

  Nottingham Forest: Wayne Hennessey og Omar Richards er skadet. Ola Aina er usikker.

  Sheffield United: John Fleck, Rhian Brewster, Jayden Bogle, Ismaila Coulibaly, og Rhys Norrington-Davies er skadet.

  Tottenham: Rodrigo Bentancur, Bryan Gil og Ryan Sessegnon er skadet. James Maddison blir trolig klar.

  West Ham: Nayef Aguerd er suspendert.

  Wolverhampton: Matheus Nunes er suspendert.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen