More

  Fantasy: Sjanseløst!

  Ny sesong, ny nedtur i vente. Det skorter ikke på gode innspill, forklaringer og rettesnorer. Fantasy Premier League skal være for alle, også de som ikke kan særlig om fotball. Også Tipsbladet har nå et «kurs» for nybegynnere og amatører, og tipsene er godt nytt for den som ikke helt har oversikten. For sånne som meg blir det atter en håpløs oppgave.

  Vi elsker Fantasy, selvfølgelig gjør vi det. Dette avhengighetsskapende spillet skaper spenning i de trøtteste av kamper. Ett problem finnes imidlertid. Ett KJEMPEPROBLEM. Fantasy-spillerne får så ALTFOR mye penger å rutte med, og det er dermed noe nær umulig å skille seg ut.

  Haaland, City, Fpl, Fantasy
  Kæpp: “Hæh, Har Du Ikke Braut Som Kaptein? Nå Skal Du Høre Her…”

  Vi du ha både Kane og Haaland på topp? Null stress. Vil du også ha Saka og Ødegaard på midten? Selvfølgelig ordner det seg. Du får stort sett alt du vil, og det ender da med at det bare er nyanser som skiller de ulike Fantasy-lagene.

  Selv gjorde jeg i et knippe blogger forrige sesong klart hva jeg søkte, og hva jeg fant. Var selvfølgelig ute av dansen etter om lag åtte ligarunder, da jeg ville kjøre min egen vri. Altså akkurat som sesongen før, og sesongen før det igjen. Jeg søker å finne plass til egne favorittspillere, og samtidig gjøres alt for å aldri bruke «dra til tryner», verken i ellever eller på benk.

  Fantasy: Ollie Watkins, Fpl
  Måltyven Watkins: Bortsett Fra Akkurat Den Helgen…

  Kapteinsbindet deles naturligvis IKKE ut til den «alle» andre har (altså Haaland), men heller til en luring (Ollie Watkins, eller no) man håper skal slå til i akkurat den runden. Det går veien høna sparker, hver eneste Fantasy-sesong.

  Det sårer selvfølgelig stoltheten å stadig ende langt bak i leksa på privatligaer, men det SOLEKLART verste er bekjente som da uke inn, uke ut, skal forklare deg hva du gjør feil. Ha deg vekk!

  Jeg har denne sesongen lovet (meg selv) å kjøre safe bets fra sesongstart. For fortsatt å ha noe å spille om fra runde tolv. Men man merker jo allerede nå at det blir tungt.

  Skal jeg virkelig ha Haaland som Fantasy-kaptein fra dag én? En spiller som selvfølgelig bøtter inn mål, men som man egentlig ikke selv har så voldsomt sans for. Skal man måtte gjøre plass til en nyutnevnt Manchester United-kaptein på Fantasy-laget, selv om man synes han er en ufordragelig type. Skal jeg rydde plass til Mo Salah, selv om han slår flere feilpasninger enn noen annen, og så definitivt har sin storhetsperiode bak seg? Ja, jeg burde jo det. De håver jo inn bøttevis med poeng, men likevel.

  Fantasy: Eberechi Eze, Palace
  Blidest Og Best: Eberechi Eze Ser Ut Som Han Spiller I Gymsokker, Der Han Danser Over Gressteppet

  Helst ville jeg kjørt favorittspillere som Eze (kaptein, seff), Jota (sitter nok på benk), Kyle Walker (selges?), Mitoma (one hit wonder?), Kane (Bayern?) og Stefan Bajcetic (ikke klar fra skaden), men det nytter jo ikke.

  Det blir nok et tradisjonelt lag, i alle fall i første ligarunde. Jada, jeg skal gi Haaland kapteinsbindet (trur eg), men hvor lenge klarer jeg holde meg i Fantasy-skinnet? Én runde? To? Kaaanskje tre.

  Tiden vil vise, men det kan uansett loves oppdateringer via sinnablogger. For at det blir amper stemning og høy temperatur, DET kan jeg love! Ja, forresten. Enda en ting kan loves, nå når jeg følger normen. Erling Braut Haaland går målløs av banen i sesongdebuten. Banna bein!

  Og til deg som vil gi gode råd underveis i sesongen; Stikk! Jeg vil heller ende sist, enn å kjøre kopi av alle dere forståsegåperes kliss like ellevere med en traktor fra Bryne som trippelkæp.

  En siste ting. Førstkommende fredag gir vi ut engelsk ligastart-spesial på drøyt 150 sider. Du vil vel ha den? Bestill nå, så får du både den og den påfølgende fredagens deilige Premier League-spesial. Garantert uten Fantasy-forslag fra undertegnede.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen