More

  Lang dags ferd mot natt

  Oppturen for mitt stadig like ubrukelige Fantasy-lag ble, ikke helt uventet, kortvarig. Ja, Harry Kane scoret ett mål, men hva hjelper vel det når resten av gutta blir stående med hver sin stolpe?

  Det begynte tungt denne sesongen, men etter tvingende nødvendig bruk av Wildcard var det antydning til håp. Én runde hvor jeg hevdet meg i min interne liga var nok til igjen kjenne blodet bruse. Var det likevel lys i tunellen? Ja så definitivt! Bare så synd det var lysene fra møtende tog.

  Kepa har overtatt som førstekeeper i Chelsea, og da har jeg ikke annet valg enn å spille Jose Sá – uansett motstander for Wolves. Sa-Sa-Sa, Bra-Bra-Bra, som jeg kalte ham for bare én uke siden. Helgens tre baklengsmål og smultring i poengprotokollen gjør at jeg akkurat nå hadde foretrukket Skeid-keeperen.

  Forsvarstrioen Trippier, Saliba og Cucurella ble betalt med totalt fem poeng, da sistnevnte langhåra ramp varte ganske nøyaktig en halvtime før han ble byttet ut for Chelsea.

  Midtbanen? Zaha gikk fra å være world beater mot Wolves, til å være Skybert i 0-3-tapet mot Everton. Martinelli og Guimaraes plukket hele to poeng hver, mens Bowen sikkert kunne fått noen poeng om han ikke spilte på lag med den overdrevent skudd- og dribleglade skylapper-Benrahma.

  På topp stilte jeg denne gang med Kane, Haaland og Scamacca. Kapteinsbindet ble i kjent stil gitt feil mann, mens Scamacca jo er et kapittel for seg. 23-åringen spås en stor fremtid både i klubbfotballen og på det italienske landslaget, men ikke på mitt Fantasy-lag. Han ble faktisk solgt etter 28 spilte minutter av mandagens kamp mot Bournemouth. At Moyes brukte hele 70 minutter på å gjøre det samme byttet er vanskelig å forstå.

  Callum Wilson kommer inn, og den gutten er jo «aldri» skadet. Det er bare å lene seg tilbake, og vente på pressemeldinger fra Tyneside om hamstring-skade på en viss angriper. Litt må man tåle når man gjør handler før runden er ferdigspilt.

  Apropos mandagskampen mellom West Ham og Bournemouth. De Fantasy-spillerne som fikk poeng på enten målscorer Kurt Mjau Zouma eller «tilrettelegger» Tomás Soucek kan stille seg i luka og levere poengene tilbake. Vi kan jo prøve å spille fair på Fantasy, selv om VAR-bussen helt opplagt står i grøfta og spinner.

  Makan til rør.

  Lang Dags Ferd Mot Natt Fant12
  Lang Dags Ferd Mot Natt 2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen