More

  Den ultimate fantasy-guiden del 2

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Denne uken presenterer vi den ultimate fantasy-guiden – del 2. I første del forrige uke gikk vi gjennom mulighetene på keeperplassene. Vi anbefalte der å enten velge seg en 4,5 millioner-keeper og en 4,0 millioner-keeper fra samme klubb eller å ha to 4,5 millioner-keepere man kan rullere på.

  Som vanlig har vi fått 100 millioner pund til å velge 15 spillere fordelt på fire lagdeler. Vår klare anbefaling er å fordele de pengene noenlunde slik:

  Keepere: £8,5-9M

  Forsvar: £26,5-27,5M

  Midtbane: £37,0-37,5M

  Angrep: £26,5-27,5M

  Vi har dermed nå kommet frem til forsvaret der vi skal velge fem spillere innenfor vårt anbefalte budsjett på £26,5-27,5M.

  Den ultimate fantasy-guiden del 2 FORSVAR

  ANBEFALT BUDSJETT: £26,5-27,5M

  Med fem spillere som skal velges og et maksbudsjett på 27,5 millioner så må det tas noen valg. Ofte stiller man med 3-4-3-formasjon i fantasy og da må to forsvarsspillere uansett benkes. Tidligere har det lønt seg å ha et par skikkelig premiumspillere i forsvaret, men forrige sesong plukkes for eksempel ikke Trent Alexander-Arnold i nærheten av poengene vi har blitt vant til fra den kanten. I stedet var det 5,0 millionersmannen Kieran Trippier som endte på hele 198 poeng. Som på keeperplassen kan det også i forsvaret lønne seg å ha et par 4,5 millioner-spillere som kan rulleres avhengig av kampprogrammet deres og om det er hjemme- eller bortekamp.

  4,0 millioner:

  Amari’i Bell, Luton

  Poeng i 2022/23-sesongen: 0

  Er det soleklare valget blant forsvarsspillerne til den laveste prisen og vi anbefaler alle å ha med Amari’i Bell på laget fra første avspark. Her får man en spiller som har startet 88 kamper for Luton de to siste sesongene. På tampen av forrige sesong ble han mye brukt som stopper, men Bell er egentlig en meget offensiv venstreback som også kan spille til venstre på midtbanen. Vi har dermed en 4,0 millioner-spiller som bør spille fast og det takker vi rett og slett ja, takk til!

  Jordan Beyer, Burnley

  Poeng i 2022/23-sesongen: 0

  Var på lån i Burnley forrige sesong og sterkt delaktig i å sikre opprykket. Nå er 23-åringen hentet på permanent basis etter at en klausul i lånekontrakten ble utløst. Kommer neppe til å ta masse poeng som stopper på Burnley i Premier League, men det viktigste med 4,0 millioner-spillere på benken vår i fantasy er jo at de spiller fast.

  Tariq Lamptey, Brighton

  Poeng i 2022/23-sesongen: 23

  Tidligere fantasyfavoritt som imponerte både i 2020 og 2021. Forrige sesong ble mye preget av skader og totalt kun 441 minutters spilletid. Står dermed på vent pr. nå, men er interessant hvis han skulle klare å spille seg til startplass på laget igjen.

  George Baldock, Sheffield Utd

  Poeng i 2022/23-sesongen: 0

  Offensiv høyreback det her som pleier å være fast på Sheffield United-laget. Det ble 33 kamper fra start forrige sesong grunnet et lite skadefravær. Sist Sheffield United var oppe i Premier League spilte Baldock fast og i 2019 var han med på å holde nullen hele 13 ganger.

  Jarrad Branthwaite, Everton

  Poeng i 2022/23-sesongen: 0

  Kommer tilbake fra utlån til PSV Eindhoven. Vi avventer til vi ser hvordan han ligger an i køen for spilletid i Everton denne sesongen.

  Den ultimate fantasy-guiden del 2 VÅRT VALG:

  Amari’i Bell, Luton

  Den Ultimate Fantasy-Guiden Del 2
  Den Ultimate Fantasy-Guiden Del 2 4

  4,5 millioner:

  Sven Botman, Newcastle

  Poeng i 2022/23-sesongen: 129

  Er et fantastisk valg for kun 4,5 millioner. Storspilte i Newcastle-forsvaret forrige sesong og var med på å holde nullen hele elleve ganger. Leverte da også strålende tall på taklinger, klareringer og å stoppe motstandernes angrepsspillere og til en slik lav pris er Botman lett inne på vårt lag også denne sesongen.

  James Tarkowski, Everton

  Poeng i 2022/23-sesongen: 106

  Spilte hvert eneste minutt for Everton forrige sesong og er et klart førstevalg for klubben også nå. Vi er imidlertid avhengig av å se at klubben får en bedre sesong enn sist før det frister å ha forsvarsspillerne deres inne i vår startellever.

  Rico Henry, Brentford

  Poeng i 2022/23-sesongen: 112

  Rico Henry startet 37 av 38 ligakamper forrige sesong og den offensive venstrebacken blir trolig klart førstevalg igjen. Kun to målgivende pasninger forrige sesong var imidlertid i underkant.

  Pau Torres, Aston Villa

  Poeng i 2022/23-sesongen: 0 Nykommer i Premier League og Aston Villa. Kommer med et strålende rykte fra Villarreal, men vi ønsker å se 26-åringen i aksjon før vi bruker 4,5 millioner på han.

  5,0 millioner:

  Pervis Estupiñán, Brighton

  Poeng i 2022/23-sesongen: 128

  Tok Premier League med storm forrige sesong etter overgangen fra Villarreal. På 31 ligakamper fra start leverte han én scoring, fem målgivende pasninger og skapte hele 51 sjanser og slo 101 innlegg. Han var også med på å holde nullen syv ganger. Det er naturligvis en drømmespiller når vi snakker om fantasy og til 5,0 millioner går Pervis Estupiñán rett inn i vår startellever.

  Gabriel dos Santos Magalhães, Arsenal

  Poeng i 2022/23-sesongen: 146

  Spilte nesten samtlige minutter for Arsenal forrige sesong og var med på å holde nullen hele 14 ganger i ligaen. Sammen med Saliba utgjør brasilianeren et strålende stopperpar og blir Arsenal like sterke nå er Gabriel én av spillerne deres vi ønsker oss tidlig inn på fantasylaget vårt.

  Oleksandr Zinchenko, Arsenal

  Poeng i 2022/23-sesongen: 99

  Er et interessant valg for å få Arsenal-spiller inn i forsvaret, men vi skulle ønsket oss mer enn en scoring og to målgivende pasninger fra ukraineren forrige sesong. Har også slitt med skade denne sommeren.

  Pedro Porro, Spurs

  Poeng i 2022/23-sesongen: 59

  Ble hentet til Tottenham i januar og leverte imponerende tre scoringer og tre målgivende pasninger på 15 kamper. Med trenerbytte denne sommeren avventer vi til vi ser hva Porros posisjon og spilletid blir.

  Den ultimate fantasy-guiden del 2 VÅRT VALG:

  Pervis Estupiñán, Brighton

  Den Ultimate Fantasy-Guiden Del 2
  Den Ultimate Fantasy-Guiden Del 2 5

  5,5 millioner:

  Luke Shaw, Man Utd

  Poeng i 2022/23-sesongen: 124

  Det klart tryggeste valget av spillerne prissatt til 5,5 millioner. Luke Shaw startet 30 kamper forrige sesong og kan benyttes både som venstreback og som venstrestopper. Henter alltid godt med poeng i fantasy og Manchester United har også et meget fint åpningsprogram med kun bortekampen mot Arsenal i runde fire som en skikkelig tøff oppgave.

  Reece James, Chelsea

  Poeng i 2022/23-sesongen: 44

  Mistet mye av forrige sesong og var sårt savnet i et Chelsea-lag som underpresterte stort. Får vi noe ala fem mål og ni målgivende pasninger på kun 22 kamper fra start som i sesongen før er Reece James et tidlig fantasyvalg nå.

  Ben Chilwell, Chelsea

  Poeng i 2022/23-sesongen: 70

  Mye skadet forrige sesong. Chelsea forventes samtidig å reise seg kraftig denne sesongen og poengfangsten på 70 fra forrige sesong bør dermed ha en flott mulighet for å bli kraftig forbedret.

  John Stones, Man City

  Poeng i 2022/23-sesongen: 93

  Fikk en rolle på midtbanen forrige sesong, men slet samtidig med skader og startet kun 21 ligakamper. Er heller ikke en spiller som kommer til å levere masse målpoeng og City har som kjent andre offensive spillere det frister mer å ha med i troppen.

  6,5 millioner:

  Kieran Trippier, Newcastle

  Poeng i 2022/23-sesongen: 198

  Var den soleklart beste fantasyspilleren i forsvaret forrige sesong og leverte utrolige 198 poeng til en kostnad av kun 5,0 millioner. Han hadde flest innlegg og skapte flest sjanser av alle forsvarsspillerne i Premier League og var også med på å holde nullen hele 14 ganger. Problemer nå er at prisen har økt til 6,5 millioner. Det betyr at vi ikke får råd til både Trippier og Alexander-Arnold og før sesongstart velger vi oss da sistnevnte.

  8,0 millioner:

  Trent Alexander-Arnold, Liverpool

  Poeng i 2022/23-sesongen: 156

  Har tidligere vært kongen av fantasyforsvarere, men 156 poeng forrige sesong var meget skuffende. Det løsnet imidlertid på vårparten i en ny rolle som mer midtbanespiller. Nå har Liverpool som kjent solgt hele midtbanen sin denne sommeren og mye tyder på at Trent Alexander-Arnold fort får spille enda mer på midten nå. Det tror vi vil gi poengfangst i fantasy tilbake til gamle høyder og vi tør ikke stå uten 8,0 millioner-mannen i vår tropp.

  Den ultimate fantasy-guiden del 2 VÅRT VALG:

  Trent Alexander-Arnold, Liverpool

  Den Ultimate Fantasy-Guiden Del 2
  Den Ultimate Fantasy-Guiden Del 2 6

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen