More

  Sheffield United – Everton: Begge lag må vente

  Både Sheffield United og Everton skapte muligheter nok til å avgjøre og ta sesongens første trepoenger, men det endte med poengdeling på Bramall Lane.

  Everton scoret først, etter rot og kaos i Blades-forsvaret som ble utnyttet av Abdoulaye Doucouré. Så var det imidlertid tid for Sheffield United-debutant Cameron Archer.

  Treffsikker Debut: Cameron Archer Med Både Scoring Og Assist I Debuten. Oli Mcburnie Med Lekker Assist Til Scoringen
  Treffsikker Debut: Cameron Archer Var Het I Sin Sheffield United-Debut

  21-åringen ble forrige uke hentet fra Aston Villa for 18 millioner pund, og i Premier League-debuten for ny klubb kom scoringen. Etter vakkert forarbeid fra Oli McBurnie ble ballen plassert i føttene på Archer, og unggutten plasserte ballen kontant i Jordan Pickfords venstre hjørne. Kvarteret senere var Archer på farten igjen. Spissen dunket ballen knallhardt i stolpen, og returen havnet i ryggen på Jordan Pickford – og i mål til 2-1-ledelse vertene.

  Sheffield United - Everton
  Avgjørende: Jordan Pickford Ble Kreditert Selvmål, Men Var Også Avgjørende For At Ikke Sheffield United Tok Alle Tre Poeng

  Pickford ble kreditert med selvmål, men skulle ta god revansj på overtid. Everton kastet ikke inn håndkleet, og utlikningen kom før timen spilt. Et fremragende innlegg fra høyreback Nathan Patterson havnet i føttene på Villarreal-lånet Arnaut Danjuma, som enkelt kunne styre inn 2-2.

  Begge lag står uten seier fra fire første ligarunder, men Sheffield United var uhyre nære seiersmål i sjette og siste overtidsminutt. Bare en flott dobbeltredning av Pickford sørget for at det endte med ett poeng til hvert lag.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen