More

  EFL: Hektisk på tampen av juni

  Flere store og små overganger i boks på de siste dagene av juni for klubbene i EFL, og dermed kommer de seg med på budsjettet for sesongen som var.

  Championship

  Fortsetter I Efl. Ethan Laird Er Klar For Birmingham
  Fra Manchester United Til Birmingham

  Birmingham og Manchester United har funnet tonen de siste årene. I dag ble det klart at den talentfulle backen Ethan Laird signerer en kontrakt på tre år med Birmingham-klubben. Høyrebacken har blitt sett på som et enormt talent, men skader har forstyrret den planlagte suksessen og veien inn mot A-laget til Manchester United. Med en rettmessig videresalgsklausul og tilbakekjøpsklausul har de uansett muligheten til å få mer enn småkronene som ble gitt i ettermiddag.

  Det er stille hos mange klubber i Championship, men Ipswich fikk denne uken kloa i en spennende spiller. Jack Taylor herjet greit for Peterborough på vårparten og den imponerende jobben fikk han både inn på sesongens lag i League One – samt ordnet overgang til Championship denne sommeren. Et fortjent opprykk ble det til tross for det smertefulle semifinaletapet i play off.

  Ingen nye inn i Leeds, men nå begynner det samstemte mediekoret i England å bekrefte at Daniel Farke blir ny Leeds-sjef.

  Millwall sikret seg sin andre signering for sommeren da Joe Bryan ble hentet gratis fra Fulham. Norwich henter sin fjerde med signeringen av en nokså ukjent type for oss – Borja Sainz fra Giresunspor i Tyrkia. Plymouth gjorde suksess med sine lånesigneringer forrige sesong og nå har de startet prosjekt 2023/24 med et nytt lån. Kaine Kesler-Hayden kommer på lån fra Aston Villa og høyrebacken imponerte på lån for Huddersfield nå i vår.

  Sheffield Wednesday mangler kanskje manager, men Reece James er uansett hentet inn etter et suksessrikt låneopphold i klubben. Vi må også ta med at Tom Ince har forlatt Reading til fordel for Watford. Han så ikke meningen med League One-spill for Reading nå som pappa Ince har forlatt The Royals.

  League One

  Efl: Hektisk På Tampen Av Juni 1011410158 1 Scaled Efl
  Jevani Brown Var Ikke Ønsket I Exeter, Men Joey Barton Sier Ja Takk.

  Barnsley har flere brikker som må på plass – deriblant en ny manager. Flere spillere har også forlatt klubben og nå virker det som om danske Mads Juel Andersen er på vei til Premier League og Luton. Det vil være et hardt slag for den allerede hardt slagne klubben.

  Blackpool har sikret seg Oliver Norburn fra Peterborough som sin fjerde signering for sesongen. Peterborough på sin side virker til å gjøre store forandringer i stallen sin før den kommende sesongen. Fem sentrale spillere har forlatt klubben og disse fem har blitt erstatte med mye ungt blod. Romoney Crichlow hentes fra Huddersfield, og den spennende angrepsspilleren Kabongo Tshimanga hentes fra Chesterfield. I tillegg har Ryan De Havilland og Archie Collins ankommet fra Barnet og Exeter. Klubben som elsker å finne gull fra lavere divisjoner -og gjerne utenfor EFL – er muligens i gang med dette nok en gang.

  Portsmouth er oppe i syv nye ankomne, mens Port Vale følger med sine fem. Begge klubbene har gjort store utskiftninger og sistnevnte har blant annet kvittet seg med sterke navn -for dem å være – i Tom Pett, James Wilson og Jamie Proctor. Shrewsbury har både ordnet seg manager og et par signeringer denne uken og den siste ankomne er Morgan Feeney fra Carlisle.

  Stevenage + Thompson = Sant. Tre ganger Thompson har kommet inn portene hos den nyopprykkede klubben. Louis, Nathan og Ben fra henholdsvis Portsmouth og Peterborough har tatt turen til Steve Evans og kanskje er målet å gjøre motstanderlagene forvirret. Cambridge på sin side har mistet hele elleve spillere i sommer, men har startet gjenoppbyggingen med blant annet låne av Gassan Ahadme fra Ipswich.

  Wigan er fortsatt i krise, men har klart å lokke hjem den gamle stjernen Callum McManaman som stod uten klubb, mens Leyton Orient hadde en hektisk torsdag med to signeringer. Cheltenham har også hentet en ringrev i 38 år gamle Curtis Davies som ankommer fra Derby. Holder knærne en sesong til? Burton forsterker seg videre og siste nye ankomne er Rekeem Harper fra Ipswich.

  Joey Barton fornekter seg heller ikke. Han har hentet utskjelte Jevani Brown til tross for at han er siktet for overfall. Han ble nektet spilletid i Exeter og fikk forlate klubben gratis til tross for at han var deres storscorer frem til anklagene mot han kom ut. Vi er litt overrasket over at han fikk sjansen så raskt i EFL igjen.

  League Two

  Wimbledon forsøker nå å bygge et slagkraftig lag etter to grusomme sesonger. Syv spillere er hentet, og den siste er høyrekanten James Tilley fra Crawley – som fortsetter å gi bort sine beste spillere. For de har også sendt Jack Powell videre til Crewe Alexandra og dermed var deres beste spiller forrige sesong gått til enda en rival. For Crewe ble det deres fjerde sommersignering.

  Sutton signerte to på samme tid i Craig Clay og Josh Coley fra Leyton Orient og Exeter. Matt Gray har dermed sikret seg syv nye spillere til nå i vinduet. Salford på sin side sikret seg sin sjette signering ved å hente Ossama Ashley fra Colchester. Den talentfulle midtbanespilleren var ventet å signere ny avtale med Colchester, men ble snappet opp av satsende Salford.

  Walsall henter Danny Johnson fra Mansfield etter at angrepsspilleren hadde et vellykket utlån i klubben i første halvdel av sesongen 2022/23. Morecambe – som er tilbake på nivå fire – hentet tre spillere på samme dag. Cameron Smith, Stuart Moore og Yann Songo`o ankom alle og dermed var ving, keeper og midtbanespiller på plass.

  Nyankomne i EFL, Wrexham, har på sin side enda ikke gitt oss en ny signering. Når kommer den?

  Fortløpende overganger fra Premier League og EFL

  Her finner du alle overganger i de fire øverste divisjonene i England – oppdatert hver bidige dag.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen