More

  Forsterkninger i League One

  Flere klubber har startet sommersigneringene, og en superspiss har funnet seg nytt hjem.

  Den kommende sesongen i League One har potensial til å bli rekordjevn, men en klubb som absolutt ikke har tenkt å stå igjen på perrongen dette året er Derby County.

  Vil toppe League One

  Med Barnsley potensielt uten manager om få dager segler Derby County opp som en av de store favorittene den kommende sesongen. I løpet av få dager har de også sikret seg tre nye signeringer. Først hentet de høyreback -eller vingback – Joe Ward gratis fra Peterborough. The Posh er ventet å måtte starte litt på nytt med flere nye spillere og Ward er absolutt en av ringrevene de kanskje vil savne det kommende året.

  Keeper Josh Vickers har også ankommet klubben etter at hans kontrakt med Rotherham gikk ut i sommer og vil forhåpentligvis kunne gi Joe Wildsmith konkurranse i buret. Callum Elder er den tredje signeringen til The Rams. Den 28-årige australieren kommer gratis fra Hull og vil mest trolig bekle venstrebacken under Paul Warnes ledelse.

  Derby er også på jakt etter spiss siden David McGoldrick tok turen hjem til Notts County, men de har også en jobb med å beholde Jason Knight som er ønsket av flere klubber, deriblant Ipswich Town.

  Les også: Flere nyheter fra EFL, deriblant League One.

  Storscorer skifter fra rødt til gult

  Cole Stockton Blir Værende I League One
  Cole Stockton Blir Værende I League One

  Cole Stockton leverte en fantastisk 2021/22-sesong for nyopprykkede Morecambe med sine 26 mål, men fikk en litt tøffere andresesong, mye grunnet et ønske om å forlate klubben også. Hevet seg derimot betraktelig i siste halvdel av årets sesong uten at det reddet plassen til Morecambe som måtte ta turen tilbake til nivå fire. Nå er spissen klar for Burton Albion og kommer til Dino Maamria gratis etter at hans kontrakt gikk ut etter sesongen.

  Han får selskap på topp av deres andre signering denne sommeren, Josh Gordon. Den tidligere Stoke og Leicester-spilleren leverte en strålende sesong på nivå fire for Barrow der han scoret 15 mål forrige sesong. Nå er 28-åringen klar for League One igjen, som han tidligere har spilt for blant andre Walsall. The Brewers mener alvor.

  Bolton i gang

  Nathan Baxter er klar for Bolton og blir med det deres andre keeperkjøp denne sommeren. 24-åringen som har hatt et utallige utlån får dermed sin første permanente overgang nå som han signerer en kontrakt på to år med The Wanderers. Chelsea-keeperen var i fjor på utlån til Hull City. Deres andre keeper er Joel Coleman som kommer fra nyopprykkede Ipswich Town. Den høyreiste keeperen skal dermed konkurrere med Baxter for en plass i buret etter at Boltons førstekeeper fra sesongen 2022/23 har reist tilbake til Manchester City etter sitt utlån –som ga han plass på sesongens lag.

  Fra før av har Portsmouth stått for en kraftig forsterkning i sommer, noe som gir klare indikasjoner på at de vil være med blant topp seks den kommende sesongen.

  Shrewsbury er fortsatt på managerjakt etter at Steve Cotterill forlot klubben tidligere i måneden. Nå melder Micky Moore i klubben at en manager forhåpentligvis er på plass i løpe av kommende uke.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen