More

  Ble Darren Moore grådig?

  Oppsiktsvekkende uttalelser fra Sheffield Wednesday-eier Dejpon Chansiri torsdag ettermiddag.

  For ni dager ble vi overrasket med nyheten om at Darren Moore og Sheffield Wednesday skilte lag. I vår sak spekulerte vi om det kanskje ikke var helt enighet og vi hintet om mulig sparken. I dag fikk vi bekreftelsen på at så ikke var tilfelle, men pressemeldingen fra eier Dejpon Chansiri var likevel særs overraskende.

  Hvor mye ville han egentlig ha?

  Chansiri sin pressemelding startet med stor grad av hyllest til Darren Moore og at de begge var enige om at de ikke skulle gå i detaljer rundt hans avgang, men at spekulasjonene tvang frem en oppklaring. En forklaring han allerede har pratet med Darren Moore om, om vi skal tro på alt Chansiri skriver.

  I førsteomgang dreide møtene dem i mellom seg om spilletroppen, men Moore ønsket avklaring rundt trenerteamet sitt og til slutt hans egen kontrakt. Chansiri skriver videre at han var åpen for at Moore kunne sende han sine ønsker slik at han fikk studere dem.

  Ønskene til Moore overrasket og til tross for gjentatte forsøk på å møtes, var kravene til Moore så høye at de ikke kunne møtes av eier Chansiri.

  -Jeg fortalte Moore at jeg gjerne ville beholde han og at han fortjente muligheten i Championship nå som opprykket var sikret. Jeg sa jeg var villig til å øke lønnen og tillegge nye bonusordninger i kontrakten. Men forslaget til Moore var betydelig høyere enn hva jeg kunne møte og jeg kunne ikke gå med på å firedoble lønnen hans på en ny treårskontrakt da jeg må beskytte klubben også, skriver Chansiri.

  De møttes igjen få dager senere etter at Chansiri ba Moore om nok en gang å tenke seg om, men hans krav var urokkelige. De ble da enige om å gå hver til sitt og utgi en felles pressemelding få dager senere om at Moore forlot klubben med umiddelbar virkning.

  -Jeg var fullt klar over at fansen ville tro dette handlet om mitt syn og mine problemer med Darren Moore, men jeg hadde ingen problemer og jeg var villig til å ta den byrden og ikke gå i detaljer rundt avgangen, men jeg føler at spekulasjonene tvang frem denne uttalelsen, skriver Chansiri videre i sin pressemelding.

  Les også: Det dramatiske comebacket som til slutt var med på å sikre opprykket

  Sant ikke sant? Smart ikke smart?

  Chansiri Og Darren Moore Har Hatt Og Fortsatt Har En God Tone I Følge Sheffield Wednesday-Eieren Selv.
  Ifølge Chansiri Har Tonen Mellom Han Og Darren Moore Vært God Gjennom Hele Prosessen. Er Den Det Nå Også Mon Tro?

  Darren Moore og Chansiri møttes igjen i etterkant av dette skal vi tro Wednesday-eieren, og i følge han var det ikke vondt blod mellom dem. Med historien til Chansiri i bakhånd er det nok mange som gjerne vil høre Moores versjon før de tar denne pressemeldingen for god fisk.

  Det gjelder oss i Tipsbladet også. Det fremstår merkelig at deres lojale -og utad – meget sympatiske manager plutselig skulle forlange en firedobling av lønnen sin. På en annen side er gjennomsnittslønnen til en manager i Championship nettopp fire ganger høyere enn i League One, selv om vi tror Moore i utgangspunktet var en av de best betalte på nivå tre forrige sesong.

  Selv skeptiske Sheffield Wednesday-fans virker til å godta både forklaring og konklusjonen. En eier som har brent seg flere ganger før velger nå å unngå en eventuell situasjon der han må sparke en manager på høy lønn bare måneder eller et år inn i en ny langtidskontrakt.

  Kanskje blir det fortsettelse følger, om Darren Moore har noe han også vil si…..

  Ny Sheffield Wednesday-manager nærmer seg?

  De fleste tror Dean Smith er mannen som tar over roret hos den nyopprykkede Sheffield-klubben. Mannen som sist forsøkte å redde Leicester fra nedrykk har de seneste årene trent klubber som Walsall, Brentford, Aston Villa og Norwich. 52-åringen er kjent på Hillsborough da han spilte 62 kamper for klubben på tampen av sin egen spillerkarriere. Svaret på om han blir deres nye manager kommer trolig innen få dager.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen