More

  Leyton Orient gjør seg klar for League 1

  To helter ut for Leyton Orient, men opprustningen til livet i League One startet for alvor torsdag ettermiddag.

  Det overlegne – og overraskende – opprykket til League One har gjort dette til en spennende sommer for Orient-fansen. Richie Wellens har allerede mistet to av forrige sesongs viktigste spillere, men torsdag ettermiddag kom det to spillere som skapte begeistring.

  Til Championship og Premier League

  Leyton Orient Jubler For Opprykk Fra League Two
  Jublet For Opprykk, Men Nå Er De Begge I Nye Klubber

  Forrige sesongs beste målvakt i League Two var uten tvil Lawrence Vigouroux. Den høye chileneren kom selvfølgelig med på sesongens lag her hos oss i Tipsbladet, men ville ikke signere ny kontrakt i sommer. Nå har han gått videre til Burnley og det som trolig blir en rolle som reservekeeper i Premier League.

  Paul Smyth har også forlatt klubben i sommer. En av klubbens viktigste spillere i opprykkssesongen returner nå til klubben som lot han gå i 2021, QPR. 25-åringen endte opp med ti mål på sine 42 kamper for Orient, men når Gareth Ainsworth lokket med retur til Loftus Road var han ikke vond å be. QPR-sjefen som selv hadde Smyth på lån i Wycombe i 2019/20-sesongen har alltid vært en stor fan av den offensive spilleren.

  Sterke signeringer av Leyton Orient

  Med to store profiler ut portene på Brisbane Road måtte det komme inn noe nytt. Første signering for sommeren ble Max Sanders som kom gratis fra divisjonskollega Lincoln. 24-åringen spilte 72 kamper for Lincoln over sine to sesonger i klubben og den defensive midtbanespilleren vil fort bli en nøkkelsignering.

  Torsdag kom også to andre spillere inn klubbdørene. 22 år gamle Ethan Galbraith – som står med to landskamper for Nord Irland – ble klubbløs etter at kontrakten med Manchester United gikk ut i sommer. Fjoråret tilbragte han på lån i Salford og han har tidligere spilt under Richie Wellens i Doncaster. Galbraith er ventet en lys fremtid og trolig vil midtbanespilleren etter hvert spille på høyere nivå enn League One.

  Samme dag kom også Daniel Agyei til Leyton Orient. Spissen som herjet for Crewe i League Two forrige sesong kommer også gratis til klubben etter at han lot kontrakten med Crewe gå ut. 26-åringen scoret 16 mål forrige sesong for et Crewe-lag som ellers slet stort med å finne seg til rette i League Two.

  -Av alle spillerne vi møtte forrige sesong var kanskje Agyei den som skilte seg mest ut, kunne Richie Wellens fortelle da signeringen var i boks.

  Med disse tre signeringene er Leyton Orient i ferd med å gjøre seg veldig klar for livet på nivå tre. Og trolig vil deres første sesong tilbake siden 2014/15-sesongen gå langt bedre enn det som da endte med et soleklart nedrykk og påfølgende sesonger ute av ligasystemet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen