More

  EFL sine beste i august

  Sesongens første kåring er gjennomført i EFL. Månedens manager for Championship, League One og League Two er klare.

  Vi i Tipsbladet har gjennom helgen gjennomført våre kåringer av sommerens beste signeringer i blant annet England. Her kan du se hvem som topper listene i Premier League, Championship, League One og League Two.

  Denne helgen har de fleste klubber i England hatt spillefri, bortsett fra League Two der Gillingham inntok tabelltoppen med sin femte 1-0 seier for sesongen. De andre ligaene har derimot funnet tid til kåringene, og her er de ulike vinnerne i følge EFL.

  Championship

  Månedens manager: Enzo Maresca, Leicester City

  Ny manager, nytt lag og ny divisjon. Maresca har likevel fått en god start på sesongen og leverte en perfekt måned med fire seiere av fire mulige. I samtlige kamper kom avgjørelsen i kampens siste 20 minutter, noe som tyder på at kondisjon også er blitt jobbet med samtidig som den nye spillestilen er kommet på plass.

  Månedens spiller: Gabriel Sara, Norwich City

  Litt overraskende for oss som har sett nesten alt av Championship i august, men månedens spiller ble i følge EFL Norwich-spissen Gabriel Sara. Den herlige playmakeren stod bak ett mål og to målgivende, men bak tallene ser man også en spiller som var med på å skape hele 17 sjanser for Norwich på deres fire kamper denne måneden.

  League One

  Månedens manager: Liam Manning, Oxford United

  Mannen som kanskje reddet klubben fra nedrykk i vår har fått en glimrende start på sesongen i League One. Manning og co leverte en strålende sommer før de tapte premieren, men vant siden de fire siste kampene i august. To av disse seirene kom mot Derby og Barnsley på bortebane i det som bare kan defineres som strålende prestasjoner. Mannings krevende spillestil begynner å bære frukter i den suksess-lengtede klubben.

  Månedens spiller: Charlie Wyke, Wigan Athletic

  Wigan-spissen scoret bare to mål i forrige sesongs tunge sesong i Championship. Spissen som har returnert til full styrke etter at hjerte hans stoppet å slå på trening for knappe to år siden har levert en praktfull måned. Fem mål på fem kamper, deriblant avgjørende scoringer i bortekampene mot Derby og rivalen Bolton. Hans innsats har ført Wigan over på plussiden etter at de startet sesongen med hele åtte minuspoeng.

  League Two

  Månedens manager: Graham Alexander, Milton Keynes

  En god start på livet i Milton Keynes for Graham Alexander. Hans Milton Keynes tok tolv poeng og stod for tolv scoringer på deres fem første kamper i august, noe som førte de til toppen av tabellen. Den gode sesongstarten begynte med en eventyrlig kamp borte mot Wrexham der de gikk seirende ut med 5-3 etter herlige prestasjoner av Mohamed Eisa

  Månedens spiller: Jake Young, Swindon Town

  Selvfølgelig valgte EFL rett her. Han kom med på vår kåring over beste signeringer i League Two denne sommeren, og for en sesong han har levert. Senest i helgen fikk han vårt fokus etter to nye mål i deres nye målrike kamp mot Sutton United, men nå er det august kåringen er for. Syv mål på fire kamper ble det for låne-soldaten fra Bradford, deriblant fire mål på 24 minutter mot Crawley tidligere i måneden. Han stod også for tre målgivende på disse fire kampene og har startet september i like ellevill form. Hvor høye tall kan vi få her?

  EFL fortsetter

  Denne uken er samtlige lag tilbake i aksjon etter en liten landslagspause. Alt om serierunden og våre tips i forkant får du om du blir abonnent hos Tipsbladet. Referat fra samtlige ligaer får du også kort tid etter siste spark på ball er gjennomført.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen