More

  Fem beste overganger i League One: 30-åringer på topp

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Det ble vanskelig å plukke ut bare fem spillere i League One, men vi kom i mål og har nå plukket ut de fem beste overgangene på nivå tre.  

  Vi må nevne de som var nær listen, men som aldri kom med. Joe Low har startet livet i Wycombe på strålende vis etter overgangen fra Bristol City, og det samme har Kusin Yengi og Martyn Waghorn hos Portsmouth og Derby County også. Vi hadde en lånesignering med på første utkast,  men Ryan Trevitt som skal spille sesongen i Exeter falt ut i sluttfasen, kanskje nettopp fordi han bare er på lån. Ut av listen måtte også Jon Russell og Matt Smith, selv om 22-åringene har fått en god start på midtbanen til Huddersfield og Wigan. Den siste som ikke kom med på listen var Ethan Chislett, men fortvil ikke Port Vale-fans. Dere får en mann på listen vår likevel.  

  Topp ti overganger i Championship finner du her

  Fem beste overgangene i League One

  5. Connor Ripley 

  Fra Morecambe til Port Vale  

  Fem Beste Overganger I League One: 30-Åringer På Topp 1033882075 League One
  Fem Beste Overganger I League One: 30-Åringer På Topp 6

  En av League Ones beste keepere de to siste sesongene forlot i sommer Morecambe til fordel for Port Vale. Det ble en grusom start med syv baklengsmål, men har siden vist hvorfor han uten tvil er en av ligaens beste keepere. Skal ha en stor del av æren for at Port Vale siden skrekkstarten har løftet seg helt opp til delt førsteplass. På de fem siste kampene har han bare sluppet inn tre mål for et lag som fortsatt slipper motstanderne til en del sjanser.  

  4. Mark Harris  

  Fra Cardiff til Oxford United  

  Fem Beste Overganger I League One: 30-Åringer På Topp 1033389873 League One
  Fem Beste Overganger I League One: 30-Åringer På Topp 7

  Vi har egentlig ventet på det virkelig store gjennombruddet til Mark Harris i Cardiff. Men herjingen i Championship avtok etter hvert som managerne i den walisiske klubben stadig ble skiftet ut. Heldigvis virker det som om Liam Manning klarer å få ut det beste i den walisiske landslagsspissen. Har startet sesongen med tre scoringer før han ble utvist i forrige helgs kamp mot Port Vale. Akkurat den delen kan man kanskje avvenne 24-åringen etter hvert som topplokket modnes noe.  

  3. Regan Poole 

  Fra Lincoln til Portsmouth 

  Fem Beste Overganger I League One: 30-Åringer På Topp 1033752792 League One
  Fem Beste Overganger I League One: 30-Åringer På Topp 8

  Portsmouth har handlet mye i sommer, men signeringen av den 25 år gamle stopperen Regan Poole fra Lincoln kan være sommerens viktigste signering. Waliseren som aldri slo gjennom i Manchester United har siden gått gradene i ligasystemet før han nå skal hjelpe Portsmouth tilbake til Championship. Har startet jobben på glimrende vis og gjort Portsmouth til det gjerrigste laget i divisjonen med sine to baklengsmål på seks kamper. Scoret også sitt første for klubben da Peterborough ble slått 3-1 i helgen. En ny helt på Fratton Park er ankommet.  

  2. Alfie May 

  Fra Cheltenham til Charlton  

  Fem Beste Overganger I League One: 30-Åringer På Topp 1034010893 League One
  Fem Beste Overganger I League One: 30-Åringer På Topp 9

  Man ser nå hvor viktig Alfie May var for Cheltenham. Klubben har startet sin tredje sesong på nivå tre med seks kamper uten scoringer. Deres store stjerne forlot nemlig klubben til fordel for Charlton i sommer og den 30 år gamle spissen har allerede notert seg for fire scoringer på seks kamper for sin nye klubb. Alle fire har kommet de siste tre kampene, og når vi vet fra tidligere år at May bare blir bedre og bedre utover sesongen kan dette bli riktig så artig på The Valley. Men først må de bare få inn en ny manager da mannen som hentet May allerede er ferdig.  

  1. Luke Leahy 

  Fra Shrewsbury til Wycombe 

  Topp Fem Overganger I League One
  Fem Beste Overganger I League One: 30-Åringer På Topp 10

  Det er kanskje rart med to 30-åringer på topp, men Luke Leahy er en klassesignering på dette nivået. Vi forstår enda ikke hvorfor klubber i Championship plukket den offensive forsvarsspilleren opp denne sommeren. Det ble uansett Matt Bloomfield og Wycombe som fikk tak i Leahy som ble kåret til årets spiller i Shrewsbury de to siste sesongen. Scoret ni mål og leverte fire målgivende for Shrewsbury i fjor fra vingback. Har fått samme rolle i starten av Wycombe-karrieren og dette har resultert i tre målgivende allerede. Sterkt levert for en klubb som bare har seks scoringer til nå i sesongen.  

  Les også: Topp ti kåringen i Premier League er allerede ute

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen