More

  Fem beste overganger i League Two: Wimbledon på topp  

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Vi tok et uvanlig valg i kåringen av de fem beste overgangene i League Two, og endte dermed opp på seks spillere.  

  League Two er sterkere enn noen gang og det har dette sommervinduet også vist oss. Storlag på rekke og rad, men også blant de mindre klubbene har vi funnet signeringer med høy klasse eller høyt potensial. Vi startet med rundt 20 spillere som var aktuelle for listen før vi endte på våre fem utvalgte. David McGoldrick er en strålende signering, men 38-åringens hjemkomst til Notts County kom ikke med på listen. Det gjorde heller ikke Nick Powell, Aden Flint eller James McClean som byttet ut Championship med Stockport, Mansfield og Wrexham.  

  Josh Andrews på lån fra Birmingham til Accrington og stortalentet Louie Barry på lån fra Aston Villa til Stockport var nær en plass, men som med Michael Mellon i Morecambe fant vi bare plass til to andre lånesigneringer på listen vår. Shilow Tracey (Crewe), Danilo Orsi (Crawley), Connor McLennan (Salford) og Abo Eisa (Grimsby) kom heller ikke med på listen tross strålende start i sine nye klubber.  

  De fem beste overgangene i League Two

  5. George Evans 

  Fra Millwall til Wrexham  

  Fem Beste Overganger I League Two: Wimbledon På Topp   1015614183 League Two
  Fem Beste Overganger I League Two: Wimbledon På Topp   6

  På vinduets siste dag ble George Evans signert hos Wrexham. 28-åringen har de åtte siste sesongene spilt i Championship for Reading, Derby og Millwall før han nå tar turen helt ned til League Two. Den defensive midtbanespilleren kan også bekle stopperplassen og backplass om nødvendig. Dette kan uansett fort bli en særs viktig signering for et Wrexham som har hatt problemer med å demme opp bakover i banen. Med sin rutine og spill på høyere nivå vil han løfte standaren enda et hakk på Racecource Ground.  

  4. Ashley Nadesan  

  Fra Crawley til Gillingham 

  Fem Beste Overganger I League Two: Wimbledon På Topp   1023780509 League Two
  Fem Beste Overganger I League Two: Wimbledon På Topp   7

  Gillingham henter en spiller som blomstret sent. Nadesan er allerede 28 år, men det er først de siste årene i Crawley at storspillet har ankommet. Var en av deres beste spillere i en tøff 2022/23-sesong og mange var skuffet over at Crawley solgte han videre til en klubb i samme divisjon. Selv om han ikke innehar det samme nivået er det mange som har sammenlignet Nadesan med Jamie Vardy for sine scoringsferdigheter og hvordan han med sin fart finner rommene å løpe i. Har allerede startet karrieren i Kent på glimrende vis, og var kampens gigant da Gillingham slo ut Southampton i ligacupen.   

  3. Kian Spence 

  Fra Halifax til Barrow 

  Fem Beste Overganger I League Two: Wimbledon På Topp   37908108 League Two
  Fem Beste Overganger I League Two: Wimbledon På Topp   8

  Barrow har trolig funnet gull fra National League igjen. Den 22 år gamle midtbanespilleren Kian Spence ble plukket opp av Barrow etter en imponerende sesong på nivå fem for Halifax Town. Som indreløper i Barrow har han allerede blitt en favoritt med sine to scoringer og to målgivende på fem starter i ligaen. Fortsetter disse tallene vil han bli plukket opp av større klubber relativt raskt. At han spiller League One eller Championship-fotball innen to år er jeg villig til å sette penger på.  

  2. Dan Kemp/Jake Young 

  Fra Milton Keynes/Bradford til Swindon på lån 

  Fem Beste Overganger I League Two: Wimbledon På Topp   1033503659 League Two
  Fem Beste Overganger I League Two: Wimbledon På Topp   9

  Her er grunnen til at vi endte opp med seks spillere. Vi slo sammen to av Swindon sine lånesigneringer til en spiller, rett og slett fordi duoen er helt utrolig. Dan Kemp storspilte på utlån i Hartlepool i vinter og vi ble overrasket over at Milton Keynes ikke ville bruke han denne sesongen. Jake Young ble veid for lett av Mark Hughes og sendt på lån til divisjonskollegaen han også. Resultatet er svimlende fire mål og tre målgivende på seks kamper for Kemp og syv scoringer og tre målgivende på Young sine fire kamper fra start. Kemp har assistert fire av Young sine mål og Young har assistert tre av Kemp sine mål. Derfor den perfekte duo.  

  1.James Tilley 

  Fra Crawley til Wimbledon  

  Den Beste Overgangen I League Two Denne Sommeren
  Fem Beste Overganger I League Two: Wimbledon På Topp   10

  Enda en spiller Crawley lot gå til rival i League Two. Årets spiller blant spillerne og fans forrige sesong reiste videre til Wimbledon i sommer. Den 25 år gamle offensive midtbanespilleren startet karrien i Brighton, men har siden gått en trå rute via Cork, Yeovil og Grimsby før han fant storformen i Crawley. Den formen er blitt enda bedre nå som han har gått til et velfungerende lag i Wimbledon. På seks starter står han med seks scoringer og en målgivende. Tar man med ligacupscoringen mot Chelsea er det syv scoringer på syv kamper. Fortsetter disse tallene snakker vi fort om årets spiller i League Two også. Men først og fremst sommerens signering.  

  Topplistene fra Premier League, Championship og League One

  Vi har tidligere i dag kåret de beste overgangene i divisjonene over. De finner du her.

  Premier League

  Championship

  League One

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen