More

  Den ultimate fantasy-guiden – del 4

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Denne uken presenterer vi den ultimate fantasy-guiden – del 4. I første del gikk vi gjennom mulighetene på keeperplassene. Vi anbefalte der å enten velge seg en 4,5 millioner-keeper og en 4,0 millioner-keeper fra samme klubb eller å ha to 4,5 millioner-keepere man kan rullere på.

  For to uker siden var det forsvarsspillernes tid. Der anbefalte vi å ha et par billige spillere siden man som oftest stiller med tre i forsvar i fantasy.

  Forrige uke gikk vi gjennom midtbanen der vi anbefalte å bruke brorparten av budsjettet på dyre spillere.

  Som vanlig har vi fått 100 millioner pund til å velge 15 spillere fordelt på fire lagdeler. Vår klare anbefaling er å fordele de pengene noenlunde slik:

  Keepere: £8,5-9M

  Forsvar: £26,5-27,5M

  Midtbane: £37,0-37,5M

  Angrep: £26,5-27,5M

  Vi har dermed nå kommet frem til angrepet der vi skal velge tre spillere innenfor vårt anbefalte budsjett på £26,5-27,5M.

  Den ultimate fantasy-guiden – del 4 – ANGREP

  ANBEFALT BUDSJETT: £26,5-27,5M

  Hvis man har fulgt våre anbefalinger i de tre første delene av fantasyguiden vår sitter man igjen med cirka 27 millioner å bruke på tre spisser. 14 av dem er naturligvis bortbestilt på direkten da det ikke går an å spille fantasy uten å ha Erling Braut Haaland på laget. Nordmannen plukket 272 poeng i debutsesongen sin og her er det ikke noe poeng i å forsøke å være fancy. Det er bare å sette Braut Haaland inn på laget som kaptein, i likhet med alle andre seriøst fantasyspillere. Det gir oss cirka 13 millioner igjen å bruke på de to andre spissplassene. Harry Kane blir dermed uaktuelt prissatt til 12,5 millioner. Vi anbefaler i stedet å ha en billig spiss på 4,5 millioner samt en til rundt 8,0.

  4,5 millioner:

  Divin Mubama, West Ham

  Poeng i 2022/23-sesongen: 3

  Er den klart mest spennende spilleren i fantasy denne sesongen. Unge Divin Mubama er i utgangspunktet fjerdevalg på topp hos West Ham, men i sommerens treningskamper har han overbevist stort. David Moyes har allerede lovet han mye mer spilletid denne sesongen og på fire treningskamper i sommeren ble det tre scoringer. Kan vise seg å være et absolutt fantasykupp for 4,5 millioner!

  John McAtee, Luton

  Poeng i 2022/23-sesongen: 0

  Ble hentet fra Grimsby for ett år siden og umiddelbart sendt på utlån til samme klubb. Får nå trolig sjansen i Luton, men hvor mye spilletid det blir er usikkert. Billig valg å ha på benken er McAtee uansett.

  Cameron Archer, Aston Villa

  Poeng i 2022/23-sesongen: 6

  Imponerte stort på utlån i Middlesbrough i vår med elleve mål og seks målgivende pasninger på kun 19 kamper fra start. Fulgte opp med to mål og én assist i sommerens U21-EM. Kan være spennende om han får sjanser for Aston Villa denne sesongen.

  Den ultimate fantasy-guiden – del 4 VÅRT VALG:

  Divin Mubama, West Ham

  Den Ultimate Fantasy-Guiden – Del 4
  Den Ultimate Fantasy-Guiden – Del 4 3

  5,5 millioner:

  Eddie Nketiah, Arsenal

  Poeng i 2022/23-sesongen: 63

  Er et alternativ i ligastarten så lenge Gabriel Jesus er ute med skade hvis man planlegger et direkte bytte med en gang brasilianeren er klar for spill igjen.

  João Pedro Junqueira de Jesus, Brighton

  Poeng i 2022/23-sesongen: 0

  Er hentet dyrt til Brighton denne sommeren, men vi er slettest ikke sikre på at han klarer å ta spissplassen fra Evan Ferguson. Vi anbefaler å avvente til man ser hvordan Brighton velger å stille.

  7,0 millioner:

  Nicolas Jackson, Chelsea

  Poeng i 2022/23-sesongen: 0

  Ny hos Chelsea. Hadde en sterk sesong i Villarreal med tolv ligascoringer, men vi er usikre på om senegaleseren blir førstevalg på direkten hos Mauricio Pochettino. Som med mange andre nyinnkjøpte Premier League-spillere velger vi derfor å avvente.

  7,5 millioner:

  Christopher Nkunku, Chelsea

  Poeng i 2022/23-sesongen: 0

  Meget spennende nykommer hos Chelsea som har bøttet inn mål for RB Leipzig. Akkurat de linjene føler vi man har skrevet før (Timo Werner). Kan være et fantasykupp på 7,5 millioner om han slår til også i Premier League, men fikk en liten skade mot Dortmund og er usikker til ligaåpningen.

  Darwin Núñez Ribeiro, Liverpool

  Poeng i 2022/23-sesongen: 100

  Mye utskjelt i debutsesongen for Liverpool, men leverte tross alt ni scoringer på kun 19 ligakamper fra start. Har virket friskere i sommerens treningskamper og det kan fort være at spissen slår skikkelig til denne sesongen. Er i så fall meget aktuell for en fin prislapp på 7,5 millioner.

  8,0 millioner:

  Ollie Watkins, Aston Villa

  Poeng i 2022/23-sesongen: 175

  Ollie Watkins satt ny personlig Premier League-rekord med 15 ligamål forrige sesong og er Aston Villas soleklare spissvalg også denne sesongen. Nå skal man imidlertid også spille europacup og det krever litt mer rullering enn tidligere. Man gjør uansett neppe mye feil om man kobler Haaland med Watkins fra start i årets fantasy.

  Gabriel Fernando de Jesus, Arsenal

  Poeng i 2022/23-sesongen: 125

  Var inne på de fleste fantasylag før han ble skadet. Får dermed stå på venteliste nå til han er frisk og kampklar igjen.

  14,0 millioner:

  Erling Haaland, Man City

  Poeng i 2022/23-sesongen: 272

  48 mål for Manchester City forrige sesong og det går naturligvis ikke an å spille fantasy uten Erling Braut Haaland denne sesongen heller. Her er det bare å dytte han rett inn på laget og la han stå der til eventuelt noe veldig spesielt skjer.

  Den ultimate fantasy-guiden – del 4 VÅRT VALG:

  Erling Haaland, Man City

  Den Ultimate Fantasy-Guiden – Del 4
  Den Ultimate Fantasy-Guiden – Del 4 4

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen