More

  Den ultimate fantasy-guiden del 3

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Denne uken presenterer vi den ultimate fantasy-guiden – del 3. I første del gikk vi gjennom mulighetene på keeperplassene. Vi anbefalte der å enten velge seg en 4,5 millioner-keeper og en 4,0 millioner-keeper fra samme klubb eller å ha to 4,5 millioner-keepere man kan rullere på.

  Forrige uke var det forsvarsspillernes tid. Der anbefalte vi å ha et par billige spillere siden man som oftest stiller med tre i forsvar i fantasy.

  Som vanlig har vi fått 100 millioner pund til å velge 15 spillere fordelt på fire lagdeler. Vår klare anbefaling er å fordele de pengene noenlunde slik:

  Keepere: £8,5-9M

  Forsvar: £26,5-27,5M

  Midtbane: £37,0-37,5M

  Angrep: £26,5-27,5M

  Vi har dermed nå kommet frem til midtbanen der vi skal velge fem spillere innenfor vårt anbefalte budsjett på £37,0-37,5M.

  Den ultimate fantasy-guiden del 3 MIDTBANE


  ANBEFALT BUDSJETT: £37,0-37,5M

  Midtbanen er der pengene skal brukes i fantasy. Her finner vi spillerne som scorer masse poeng hver eneste sesong ettersom fantasy fungerer slik at de på midtbanen både får poeng for å holde nullen samt ekstrapoeng for scoringer. Samtidig er det mange spillere man tenker på som angrepsspillere som i fantasy er plassert på midtbanen. Som oftest spiller man 3-4-3 eller 3-5-2 i fantasy og det er dermed maks én midtbanespiller som skal benkes hver uke. Vi styrer dermed unna de billigste valgene i vår anbefaling.

  4,5 millioner:

  Marvelous Nakamba, Luton

  Poeng i 2022/23-sesongen: 0

  Vi dropper billige midtbanespillere i troppen vår, men ønsker man én av dem for å bruke mer penger andre steder trekker vi frem Marvelous Nakamba. 29-åringen har Premier League-erfaring med Aston Villa og var på lån i Luton i vårsesongen. Da var han med på å holde nullen hele åtte ganger. Nå har han signert for opprykkeren på permanent basis og blir en viktig brikke for laget i forventet nedrykksstrid.

  6,5 millioner:

  Bryan Mbeumo, Brentford

  Poeng i 2022/23-sesongen: 150

  Suser rett inn på laget vårt denne sesongen til en flott prislapp. Med Ivan Toney ute i lang tid forventer vi en enda mer offensiv rolle for Bryan Mbeumo denne sesongen. Leverte ni scoringer og åtte målgivende pasninger forrige sesong og startet 36 av 38 ligakamper. Endte da opp med 150 poeng i fantasy og vi satser på at det blir minst like bra denne sesongen.

  Kaoru Mitoma, Brighton

  Poeng i 2022/23-sesongen: 138

  Et nesten like soleklart valg som Bryan Mbeumo. Kaoru Mitoma tok Premier League med storm forrige sesong og ble en favorittspiller for mange. På 24 ligakamper fra start og totalt 33 kamper leverte japaneren syv scoringer, fem målgivende pasninger, 52 skudd, skapte 41 sjanser og fikk aldri gult kort. Det er tall som gir uttelling i fantasy og denne sesongen er det trolig duket for enda flere kamper fra start. Er naturligvis et kupp for 6,5 millioner.

  Den ultimate fantasy-guiden del 3 VÅRT VALG:

  Bryan Mbeumo, Brentford

  Den Ultimate Fantasy-Guiden Del 3
  Den Ultimate Fantasy-Guiden Del 3 5

  7,0 millioner:

  Mason Mount, Man Utd

  Poeng i 2022/23-sesongen: 82

  Blir spennende å følge i Manchester United-drakt. Bør kunne få en viktig rolle på laget allerede fra starten av og har før 22/23-sesongen vært en jevn poengplukker i fantasy. Vi er ikke veldig glade i nykjøpte spillere på laget fra starten av, men holder et øye med Mount de første ukene.

  Richarlison de Andrade, Spurs

  Poeng i 2022/23-sesongen: 54

  Meget skuffende debutsesong for Tottenham. Var involvert i 27 ligakamper, hvorav tolv fra start, men leverte kun én scoring og tre målgivende pasninger. Får stå på venteliste pr. nå, men skulle Harry Kane bli solgt og Richarlison får spissplass fra start så kan dette være et kupp.

  7,5 millioner:

  Phil Foden, Man City

  Poeng i 2022/23-sesongen: 142

  Det er ikke så lett å finne plass til Manchester City-spillere på fantasy med tanke på at Pep Guardiola er meget glad i å rullere på laget sitt. «Pep-roulette» har ødelagt mange en runde for fantasyspillere, inkludert undertegnende. Phil Foden er likevel et aktuelt valg til 7,5 millioner, selv om han startet kun 22 ligakamper forrige sesong. Uttellingen var imidlertid enorm med elleve scoringer, fem målgivende pasninger, 52 skapte sjanser og 22 skudd på mål. 

  8,0 millioner:

  Gabriel Martinelli Silva, Arsenal

  Poeng i 2022/23-sesongen: 198

  Er i år prissatt 0,5 million billigere enn lagkamerat Martin Ødegaard og blir dermed et spennende valg. Inntar trolig kantposisjon på Arsenal og startet hele 34 kamper forrige sesong. Leverte da hele 15 scoringer og fem målgivende pasninger. Hovedproblemet til Martinelli er at man kan ha maks tre Arsenal-spillere i troppen og da har han hard konkurranse fra i hver fall Gabriel, Saka, Ødegaard og Jesus.

  8,5 millioner:

  Bukayo Saka, Arsenal

  Poeng i 2022/23-sesongen: 202

  Er første spiller vi satt inn på midtbanen vår i år og det kommer neppe til å endre seg med det første. 14 scoringer og elleve målgivende pasninger ble det forrige sesong og Saka startet da 37 av 38 ligakamper. Blir minst like sentral for Arsenal denne sesongen og 8,5 millioner synes vi faktisk er en fin prislapp for en spiller som har vist fremgang hver eneste sesong i fantasy.

  Bruno Borges Fernandes, Man Utd

  Poeng i 2022/23-sesongen: 176

  176 poeng for Bruno Fernandes forrige sesong var en solid nedtur sammenlignet med de 244 han tok i 2020/21-sesongen. Det ble likevel åtte scoringer, åtte målgivende pasninger, 92 avslutninger og 119 sjanser skapt. Er en meget viktig del av dette Manchester United-laget og det skal ikke mye forbedring til før Bruno Fernandes er tilbake godt over 200-poenggrensen. Da er portugiseren en spiller man ikke kan unngå å ha på laget.

  Martin Ødegaard, Arsenal

  Poeng i 2022/23-sesongen: 212

  Kommer fra en fantastisk sesong og endte opp med å plukke nest mest poeng av alle midtbanespillerne i fantasy. 15 scoringer og syv målgivende pasninger var over all forventning og prisen er nå økt til 8,5 millioner. Da blir det for oss mer fristende å velge lagkamerat Bakayo Saka til samme pris.

  Den ultimate fantasy-guiden del 3 VÅRE VALG:

  Bukayo Saka, Arsenal

  Den Ultimate Fantasy-Guiden Del 3
  Den Ultimate Fantasy-Guiden Del 3 6

  Bruno Borges Fernandes, Man Utd

  Den Ultimate Fantasy-Guiden Del 3
  Den Ultimate Fantasy-Guiden Del 3 7

  9,0 millioner:

  Marcus Rashford, Man Utd

  Poeng i 2022/23-sesongen: 205

  Tangerte sin personlige rekord med 17 ligascoringer forrige sesong selv om han ofte måtte spille spiss. Vi mener Rashford er klart best når han er på venstrekanten og med kjøpet av Rasmus Højlund som ny Manchester United-spiss kan det fort bli slik for Rashford denne sesongen. Er uansett oppført som midtbanespiller i fantasy og leverte 205 poeng forrige sesong. Endte også mellom 174 og 177 poeng både i 2020 og i 2021 og pr. nå mener vi Marcus Rashford til 9,0 millioner er et klart bedre kjøp enn Mohamed Salah til 12,5 millioner.

  Den ultimate fantasy-guiden del 3 VÅRT VALG:

  Marcus Rashford, Man Utd

  Den Ultimate Fantasy-Guiden Del 3
  London, England, 3Rd June 2023. Marcus Rashford Of Manchester United, Manu Reacts During The The Fa Cup Match At Wembley Stadium, London. Picture Credit Should Read: Gary Oakley / Sportimage Editorial Use Only. No Use With Unauthorised Audio, Video, Data, Fixture Lists, Club/League Logos Or Live Services. Online In-Match Use Limited To 120 Images, No Video Emulation. No Use In Betting, Games Or Single Club/League/Player Publications. Spi-2478-0158

  12,5 millioner:

  Mohamed Salah, Liverpool

  Poeng i 2022/23-sesongen: 239

  Var midtbanekongen i fantasy også forrige sesong med 239 poeng. Egypteren har scoret mellom 231 og 303 poeng hver eneste sesong siden 2017. Tidligere var det bare å ha Liverpool-spillerne på laget hver uke, gjerne som kaptein, men med Erling Braut Haalands inntok i Premier League er kapteinsbindet opptatt. Når Salah da koster fire millioner mer enn midtbanespillere som tar nesten like mange fantasypoeng får han stå på venteliste for oss i år.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen