More

  Wimbledon er ikke lenger Crazy  

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  The Crazy Gang-betegnelsen brukt om Wimbledon på 80 og 90 tallet er historie, men akkurat nå oppstår en ny gjeng som imponerer.  

  Omar Bugiel ordnet Wimbledons tredje strake seier i midtuken, og med det inntok The Dons andreplassen i League Two. Nye Wimbledon har aldri vært – eller prøvd – å etterligne gjengen som herjet engelsk fotball for over 30 år siden med Vinnie Jones og co i hovedrollene, men de har alltid hatt noe kaotisk over seg. En helt egen evne til å sjokkere, på godt og vondt. Denne sesongen ser vi derimot et noe annerledes Wimbledon. Det solide og tidvis smarte tar plass der vi tidligere ikke lenger ble overrasket om Wimbledon tapte 3-2 i en kamp de ledet 2-0 til det 87 minutt.  

  Johnnie Jackson fikk mye pes for sin første sesong i Wimbledon da de for andre år på rad kollapset fullstendig etter nyttår, men det ser ikke ut til at det skal skje i år. Til det er troppen for sterk og enkeltspillere står frem med sin klasse når det trengs, noe både Ali Al Hamadi og James Tilley er gode eksempler på.

  Men tøff kamp venter Wimbledon

  Det er likevel alltid skummelt med en hyllest før en av sesongens vanskeligste bortekamper. For et møte med Mansfield er alt annet enn enkelt. Laget til Nigel Clough er fortsatt det eneste ubeseirede laget i League Two denne sesongen, selv om de gikk på sitt syvende uavgjort i hjemmemøte med Wrexham i midtuken. Kanskje fikk de svi for flaksen forrige helg da de denne gangen hadde fortjent alle poengene i oppgjøret som endte 0-0.  

  Oppgjøret på One Call Stadium denne helgen er uansett en stor test for begge klubber. Og en indikasjon på hvor høyt opp dette faktisk kan gå når vi ankommer endestasjonen i mai.  

  Bradford City starter på nytt  

  Så var det slutt for Mark Hughes. 19 måneder fikk han før prosjekt opprykk må skrinlegges. Tapet for Tranmere i midtuken så en ende på de fryktelige sesongstarten for The Bantams under Hughes ledelse. Dermed starter jakten på en ny manager, og imens trengs det tre poeng for å holde avstanden opp til topplagene på oppnåelig rekkevidde. Det skjer ved at Swindon og spilleren Mark Hughes ikke ville bruke denne sesongen returnerer til Valley Parade. Jake Young står med ni scoringer på utlån til Swindon og er toppscorer i League Two før møtet med sin opprinnelige klubb.

  De tapte derimot sin første kamp for sesongen da ligaleder Notts County herjet med de i 45 minutter i midtuken, men ligaens mestscorende kan fort strø salt i såret denne lørdagen, om spillet sitter.  

  Kamper av interesse 

  Til tross for at Louie Barry sin rekke på syv strake kamper med scoring tok slutt, fortsatte rekken med seiere for Stockport County da Forest Green ble slått 2-0 i midtuken. Laget ligger nå a-poeng med Wimbledon på andreplass etter sin femte strake seier for sesongen. De får her besøk av et Doncaster som også har fått opp dampen, om enn ikke like raskt. Ni av tolv mulige poeng er plukket de seneste fire kampene, med 2-0 seieren over Crawley i midtuken som den seneste oppturen.   

  Et annet lag som kan få problemer er Milton Keynes. Graham Alexander og co har gått seks kamper uten seier i League Two. Nå venter en tøff bortekamp mot Gillingham som på sin side har gått tre kamper uten seier. The Gills er laget som scorer sjeldnest med sine ni scoringer, og torsdag ettermiddag kom den overraskende nyheten om at Neil Harris er ferdig i klubben. Med god poengfangst er det liten tvil om at deres nye eiere nå ønsker mer valuta for pengene de har investert, og akkurat der kom Harris sin angrepsfotball til kort.  

  I pluss  

  Forrige helg gikk favoritten Crawley inn, mens en ubegripelig dommeravgjørelse ødela for vår Gillingham-seier hjemme mot Mansfield til 2,80. I midtukens preview på nett gikk vi solid i pluss. Doncaster til 2,35, Crewe til 2,50 og over 3.5 mål i Notts County – Swindon gikk alle inn. Bare Mansfield sviktet oss med deres 0-0 hjemme mot Wrexham. Denne helgen er det flere gode kandidater med god odds, men favoritten blir faktisk Walsall borte mot Sutton, spesielt grunnet den meget fine oddsen. Både Crawley, Crewe og Swindon pekte seg ut som luring, men vi tror faktisk Crewe er luringen med mest håp.  

  FAVORITTEN:     

  • Sutton United – Walsall              
  • TIPS:    
  • B til 2,60 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Salford – Crewe     
  • TIPS:     
  • B til 3,05 i odds hos Norsk Tipping 

  League Two-runden med tegn

  Wimbledon Er Ikke Lenger Crazy   Bqkjrrsm Wimbledon
  Wimbledon Er Ikke Lenger Crazy   2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen