More

  Mark Hughes og Bradford City skiller lag

  Så var det over. Etter elleve kamper inn i sesong to var det slutt for Mark Hughes i Yorkshire-klubben.

  I 2012 møttes QPR og Southampton i ett oppgjør som ble beskrevet som el sackico. Den gang vant Southampton oppgjøret og Mark Hughes ble etter hvert sparket i QPR. I går møtte han mannen som var manager for Southampton det året, Nigel Adkins.

  Nigel Adkins og Tranmere vant oppgjøret tirsdag kveld 2-1, til tross for at Andy Cook fortsatte scoringsformen for The Bantams. Med nok et tap og bare 13 poeng på deres første elleve kamper ble det i kveld bekreftet at 59-åringen er ferdig i Bradford City

  Mark Hughes skulle lede laget opp

  Bradford City hadde store forhåpninger da Hughes tok turen til League Two og den ledige managerjobben i Bradford. Men etter at direkte opprykk glapp, etterfulgt av tap i play off mot Carlisle i vår dukket spørsmålstegnene opp i Yorkshire-klubben. Og en heller grusom start på sesongen både spillemessig, så vel som poengmessig, førte til at tålmodigheten tok slutt for fansen for flere runder siden. I dag fikk de viljen sin.

  Mark Hughes forlater posten sin sammen med assistent Glyn Hodges. Kevin McDonald leder laget i helgens ligakamp hjemme mot Swindon Town.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen