More

  Toppkampen Notts County vs Swindon Town

  Det er duket for en skikkelig skikkelig godbit i League Two når Notts County tar imot Swindon Town til toppkamp tirsdag kveld.

  Det ble selvsagt målrikt og dramatisk i helgens serierunde i League Two. Mer om den runden kan du lese her før du retter fokuset over på de 12 nye kampene som skal spilles tirsdag kveld.

  Mål mellom Notts County og Swindon

  Notts County ble advart av oss før bortemøtet med Colchester i helgen. Det hjalp lite i den forrykende kampen som endte med 4-5 tap for ligalederne. Det positive er at scoringene fortsetter å flagre for Macaulay Langstaff som scoret to av målene. Bakover var det preget av keepertabber og forsvarstabber mot et Colchester som var helt fantastiske for dagen. Med 23-19 i målforskjell er det klart at vi har forventninger til dagens store toppkamp mot Swindon Town.

  For gjestene kommer til kamp bare ett poeng bak ligalederne. Etter 2-1 seieren over Grimsby står laget med 19 poeng og 26-14 i målforskjell. Dan Kemp scoret sitt syvende mål for sesongen og har nesten hentet opp toppscorer og kollega Jake Young sine ni. Swindon er mestscorende i League Two og Notts County har bare Crewe i tillegg fremfor seg på antall scoringer. Det burde bli en målrik kamp på Meadow Lane. Og vi gleder oss stort.

  Her blir det spill over. Norsk Tipping gir 1,92 på over 3.5. Den tar vi imot.

  Storkamp i Mansfield også

  Mansfield Tar Imot Wrexham
  Mansfield Tar Imot Wrexham

  Mansfield er sammen med Swindon fortsatt uten tap i League Two denne sesongen, men de hadde kanskje fortjent tapet nå. I bortemøtet mot Gillingham i helgen var de rett og slett heldige som fikk med seg uavgjort. Nå får de besøk av Wrexham som gjorde det særs vanskelig for seg selv ved å komme bakpå tre ganger hjemme mot Crewe i oppgjøret de også måtte spille med ti mann i 65 minutter. Vi hadde bygd opp dette til å bli en målrik kamp, men at vi skulle få dramatikken som fulgte overgikk dette. Paul Mullin scoret sine første for sesongen med blant annet et brassespark og ringreven Steven Fletcher sikret 3-3 seks minutter på overtid.

  Med Wrexhams defensive problemer må man si at Mansfield er favoritter før oppgjøret i Nottinghamshire og kanskje kan de øke luken ned til Wrexham med fem poeng om seieren går i boks her.

  Du får 2,05 for hjemmeseier hos Norsk Tipping. Den kan være verdt å prøve.

  Mange spill med høy odds

  Bortsett fra Stockport som dundrer på videre er det mange jevne kamper på papiret denne runden. Det gir også en god odds om man treffer rett på objektene. Et eksempel er Doncaster hjemme mot Crawley der hjemmeseier gir 2,35 i odds. Det er et spill man burde slå til på for Doncaster er på frammarsj og Crawley får altfor godt betalt til nå denne sesongen. Det må snart ta slutt.

  Crewe-seier hjemme mot Gillingham til 2,50 er også en odds som gjør det nesten umulig å ikke slå til. Crewe står med 12 strake hjemmekamper uten tap, noe som er deres lengste rekke i EFL siden 1995.

  Til slutt må vi også nevne Colchester-seier borte mot Newport til 2,95. Verdt et forsøk.

  Tirsdagens kamper i League One

  • Crewe – Gillingham
  • Doncaster – Crawley
  • Grimsy – Barrow
  • Harrogate – Wimbledon
  • Mansfield -Wrexham
  • Morecambe – Accrington
  • Newport – Colchester
  • Notts County – Swindon
  • Stockport – Forest Green
  • Sutton – Salford
  • Tranmere – Bradford
  • Walsall – Milton Keynes

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen