More

  Gillingham med overraskende sparking

  Slukene har åpnet hva angår managersparking. I dag besluttet Gillingham å kvitte seg med Neil Harris.

  Neil Harris er overraskende ferdig i Gillingham. Det melder klubben på sin hjemmeside. 46-åringen tok over klubben i februar 2022, men klarte da ikke redde klubben fra nedrykk til League Two.

  Fjorårssesongen var av den skrekkelige starten, med bare seks scoringer de første 20 kampene, men etter eierskifte i januar og signeringene som fulgte klatret Gillingham opp fra jumboplassen i League Two til trygg grunn.

  Sesongstarten i høst har vært god hva angår poeng, men etter tre kamper uten seier er det besluttet at Neil Harris ikke er rett mann til å lede klubben videre. Mye av grunnen er trolig problemene fremover på banen. Til tross for at klubben med sine seks seiere bare ligger poenget bak Wimbledon som innehar andreplassen, er The Gills den klubben med færrest scorede mål denne sesongen. Bare Harrogate med sine ni matcher Gillingham på den fronten.

  Ny retning for Gillingham

  Med store investeringer i angrepsrekken det siste halvåret er det tydelig at deres nye eiere ikke er fornøyd med valutaen de får for pengene.

  Den tidligere Millwall og Cardiff-manageren ledet dermed laget i sin siste kamp i tirsdagens 0-2 tap borte mot Crewe.

  Gillingham møter Milton Keynes hjemme på Priestfield Stadium lørdag ettermiddag. Keith Millen vil da lede laget om ikke en ny manager kommer rekordraskt på plass.

  Les også: I går fikk Mark Hughes sparken i Bradford City

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen