More

  VM: Heldig engelsk avansement

  Ingen grunn til å se på FIFA-rankingen før det skal settes oddsbonger i VM. Førsterangerte USA og andrerangerte Tyskland er ute, og i dag var fjerderangerte England veldig nær ved å slå følge.

  Nigeria (rangert som nummer 40) var både raskere, sterkere og på alle mulige måter bedre enn den regjerende europamesteren. England sto før avspark til 1,20 i odds, mens Nigeria kunne spilles til odds 13. Dette var vanskelig å oppdage da kampen var i gang.

  England fikk i en heseblesende førsteomgang tildelt straffespark, men avgjørelsen ble annullert av VAR. Førsteomgangen så også Nigeria notere to tverrliggertreff.

  Gjennom hele andreomgangen ble den engelske storfavoritten presset hjemover på egen halvdel. England kom til én stor mulighet, men ingen av lagene fant veien til mål.

  Vm: Lauren James, England
  Rødt Vm: Lauren James Er Allerede På Vei Inn I Gardeorben Når Det Røde Kortet Kommer

  England gjorde også de påfølgende ekstraomgangene vanskelig for seg selv, da superstjernen Lauren James med minutter igjen å spille av ordinær tid med vilje valgte å tråkke på ryggen til en liggende nigeriansk spiller. Det ble først gitt gult, men VAR-sjekk endte med fortjent rødt og tidlig dusj for James.

  Vm: Rachel Daly, England
  Tette Dueller: Rachel Daly Og England Er Videre I Vm

  Tidlig i første ekstraomgang dundret Lucy Bronze hardt inn i ryggen på Michelle Alozie i Englands straffefelt, men verken dommer eller VAR valgte å gripe inn. Mystisk, da det aldri var snakk om skulder mot skulder. Alozie fikk minutter senere muligheten fra kort hold, men sleivet ballen godt til side for mål.

  Les også: Gullkampen lever i Eliteserien

  Også ekstraomgangene var målløse, og det endte med straffer – som i søndagens møte mellom USA og Sverige.

  Verken engelske kvinner eller menn er spesielt glade i straffesparkkonkurranser, men i dag gikk det veien. Nigeria bommet på sine første to, og da endte det med hjemreise – til tross for dominansen mot den regjerende europamesteren. Håpet lever for England, som nå gjør seg klare til kvartfinale mot enten Jamaica eller Colombia.

  Vm: Rachel Daly, England
  Jubel: Rachel Daly Feirer Avansement I Vm

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen