More

  Ukens største overganger i Europa

  Vi ser tilbake på noen av ukens største overganger på det europeiske markedet.

  Storklubbene er godt i gang med å forsterke troppene sine før 2023/24-sesongen, og for mange har det vært en kamp mot klokka om å få nysigneringene sine på plass før første dag av pre-season. Her ser vi nærmere på noen av ukens største overganger på det europeiske markedet.

  7. juli

  Manuel Ugarte – Fra Sporting til PSG for £51 millioner

  Sportings bulldoser på midtbanen var sterkt ønsket av Chelsea, men har i løpet av de siste ukene trukket seg ut av kampen om midtbanespilleren. Liverpool var også en kort tid linket, men er nå omsider PSG-eiendom for en relativt voksen sum.

  Mitchell Bakker – Fra Bayer Leverkusen til Atalanta for £8,5 millioner

  Nederlendere har lange tradisjoner for hurtige vingbacker, og Mitchell Bakker er bare en av dem. Startet karrieren i Ajax, og var også innom PSG, før han etablerte seg i Bayer Leverkusen. Skal nå forsøke seg i Serie A.

  6. juli

  Granit Xhaka – Fra Arsenal til Bayer Leverkusen for £21,5 millioner

  Mikel Arteta fortsetter sin midtbanerevolusjon. Kai Havertz og Declan Rice skal inn, og det må gjøres plass til duoen. Dermed var det en perfekt anledning for Arsenal å selge sin tidligere kaptein til tysk fotball, og fikk også en fin sum for midtbanekrigeren.

  Arda Güler – Fra Fenerbahce til Real Madrid for £17 millioner

  18-åringen regnes som et av de aller, aller største talentene i europeisk fotball, og startet 11 kamper i den tyrkiske serien forrige sesong. Var ventet å signere for Barcelona, men Real Madrid snappet ham opp foran nesene til sine katalanske erkerivaler.

  5. juli

  Ludovic Blas – Fra Nantes til Rennes for £12,8 millioner

  En av de mest kontroversielle overgangene i fransk fotball de senere årene. De lokale rivalene Nantes og Rennes har ikke spesielt mye til overs for hverandre, og dermed vekte det stor åtgaum blant Nantes-fansen da klubben i deres hjerter lot sin midtbaneyndling gå til erkerivalen for en sum som antas å være langt under hans markedsverdi.

  Jonas Hoffmann – Fra Mönchengladbach til Bayer Leverkusen for £8,6 millioner

  30-åringen har lang fartstid i tysk fotball, og Leverkusen valgte å benytte seg av Jonas Hoffmanns utkjøpsklausul på ti millioner euro. Scoret 48 mål på 251 kamper for klubben han kommer fra.

  Mason Mount – Fra Chelsea til Man Utd for £55 millioner

  Chelsea er ute etter å slanke sin vanvittig oppblåste stall, mens Man United trenger å forsterke en aldrende midtbane. Dermed synes dette å være en overgang som passer alle parter, spesielt for Chelsea, da Mason Mount bare hadde ett år igjen av kontrakten på Stamford Bridge.

  Ukens Største Overganger I Europa. Mason Mount
  Mason Mount Skifter Fra Blått Til Rødt.

  4. juli

  Nathan Collins – Fra Wolves til Brentford for £23 millioner

  Brentford har vært travelt opptatt med å slette sine overgangsrekorder denne sommeren. Først ankom Kevin Schade til Brentford for ny rekord, pålydende £22 millioner. Men Wolves-stopperen var enda en million dyrere, da han skrev under for The Bees tirsdag.

  3. juli

  Felix Nmecha – Fra Wolfsburg til Borussia Dortmund for £25,8 millioner

  Borussia Dortmund har et brennhett sjekkhefte etter alle eurosedlene de har fått for Jude Bellingham denne sommeren, og playmakeren Felix Nmecha antas å gå rett inn på laget, som jakter Bundesliga-tittel kommende sesong, etter å ha snublet på målstreken i mai.

  Sandro Tonali – Fra Milan til Newcastle for £55 millioner

  Newcastle handler nå på en hylle det er lenge siden de kunne handle fra. Det skyldes først og fremst kvalik til Champions League og deres styrtrike saudi-eiere. Sandro Tonali er en eksplosiv overgang, og Toon-fansen har allerede begynt å drømme om å forbedre forrige sesongs fjerdeplass.

  Sandro Tonali. Ukens Største Overganger
  Sandro Tonali Vil Få En Kongelig Velkomst I Newcastle.

  Ukens største bosman-overganger

  • Roberto Firmino – Fra Liverpool til Al-Ahli
  • Ben Brereton – Fra Blackburn til Villarreal
  • Caglar Söyüncü – Fra Leicester til Atlético Madrid
  • Iñigo Martínez – Fra Athletic Bilbao til Barcelona
  • Ángel di Mariá – Fra Juventus til Benfica
  • Milan Skriniar – Fra Inter til PSG
  • Marco Asensio – Fra Real Madrid til PSG
  • César Azpilicueta – Fra Chelsea til Atlético Madrid

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen