More

  Troy Deeney viser hvordan man skal mislykkes som manager

  Troy Deeney som manager kan umulig bli en suksess. Få uker ut i jobben er det bare å konkludere. Dette går ikke.

  Seks kamper som manager har gitt jumbolaget tre poeng. Tre uavgjortkamper og tre tap. I går ble det 0-2 hjemme for Harrogate Town og etter kampen kom svaret på hvorfor Troy Deeney aldri vil lykkes som manager.

  I et tolv minutt langt intervju etter kampslutt haglet det med kommentarer av den nedlatende sorten mot sine spillere, og underholdningen fra den nylig ansatte manageren.

  “Førsteomgang var så kjedelig at jeg heller ville satt meg ned for å se på f-ings Antiques Roadshow”

  Troy Deeney

  Men Deeney var ikke ferdig, og fortalte hvor oppgitt han var over alt tullet han må tåle fra troppen sin og at det grenset til det flaue.

  “Jeg prøvde å være snill og ta en rolig innfallsvinkel til managerjobben, men nå må hammeren ut. Det er det mange som ikke vil like, men jeg bryr meg ikke. Det er for mange babyer her, fra topp til bunn”

  Deretter tok Deeney turen innom enkeltspillerne. Reece Brown fikk gjennomgå for å ikke være punktlig nok og derfor var han utelatt fra troppen. “Om han ikke kan komme tidsnok, vil du kunne stole på han i en fotballkamp?” var det retoriske spørsmålet han stilte intervjueren.

  Verst gikk det ut over Fankaty Dabo, spilleren som misset på det avgjørende straffesparket da Luton rykket opp til Premier League før han to dager senere var ferdig i klubben. Oppholdet i Forest Green har ikke vært av det lystige slaget, og verre ble det i går.

  Dabo var svak og forferdelig igjen. Jeg har allerede sagt til han at han ikke spiller tirsdagens kamp mot Mansfield. Jeg har allerede fortalt han fremfor de andre at han for seks måneder siden var et spark unna Premier League, men nå ville han ikke få spilt i National League en gang.

  Troy Deeney

  Hør med egne ord de harde ordene han kommer med:

  Sorry, not Sorry, Troy Deeney?

  Dagen etter var Deeney på plass i Sky-studioet som ekspert i oppgjøret mellom QPR og hans gamleklubb Watford. Der kunne han fortelle at han hadde beklaget til Dabo og la seg flat for uttalelsene mot spilleren. Det andre stod han derimot inne for.

  Unnskyldningen om at han i kampens hete sa ting han ikke burde sagt vil han trolig slippe unna med, men historikken til 35-åringen og hans uttalelser tidligere som fast gjest hos Talksport viser at den gamle storscoreren ikke har de pedagogiske evnene til å lede et fotballag. Troy Deeney vil etter alle solemerker bli en av de tidligere spillerne som ikke lykkes som manager, og som vil bruke sin tid på diverse radio og tv-program for å få utløp for sin frustrasjon.

  Ikke for å slakte Troy Deeney totalt, men en mildere utgave av Joey Barton er ikke utenkelig. Hvor lenge Forest Green vil finne seg i dette vet man ikke, men at den før så sjarmerende klubben har gått fra Rob Edwards til dette i løpet av få år fremstår som rart.

  Nedrykk fra League Two er en ting, men ryktet klubben kan stå igjen med vil fort være mer ødeleggende.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen