More

  League Two: 10 mål i Grimsby

  En ellevill målfest i Grimsby, og to av topplagene i League Two leverte trepoengere.

  Dagens soleklart mest målrike kamp i England fikk vi i Grimsby i et oppgjør som så 41 avslutninger mellom lagene. Vertene tok imot Notts County, et lag uten manager og som er kjent for sine målfester denne sesongen. Hjemmelaget tok kommandoen med to raske scoringer før kvarteret, blant annet fra Abo Eisa. Storscorerene i David McGoldrick og Macaulay Langstaff sørget derimot for 2-2 med to raske like før hvilen.

  I andreomgang tok det mer av. Grimsby gikk opp i både 3-2 og 4-3 bare for å se at Aaron Nemane utlignet for gjestene ved hver anledning. På overtid trodde McGoldrick at oppgjøret var snudd, men fem minutter på overtid sikret debutant Harry Wood 5-5 med sitt første touch for klubben, og dermed ett poeng for Grimsby som med det har sluppet inn elleve mål på sine to siste hjemmekamper.

  League Two: Harry Wood Feirer 5-5 Med Sin Første Touch For Grimsby
  5-5: Harry Wood Feirer Sitt Første Mål Med Sin Første Touch På Ballen For Grimsby.

  Stockport og Wrexham fikk pusterom

  Barrow som ligger bak de tre opprykksplassene klarte bare 2-2 borte mot Sutton United i dag til tross for at de tok ledelsen 1-0. Mansfield som også var på bortebane mistet og to poeng da Morecambe kom tilbake og sikret 1-1.

  Dermed var det opp til Stockport og Wrexham å skaffe seg luke på toppen. Ligaleder Stockport tok ledelsen etter 45 minutter etter et glimrende mål av Akil Wright bare for å se Walsall utligne minuttet senere ved Douglas James-Taylor. En jevn kamp ble avgjort da Isaac Olaofe gav vertene 2-1 og Paddy Madden sikret 3-1 på straffespark. De har dermed en luke på fem ned til Barrow.

  Wrexham tok også tre poeng etter en god andreomgang. Etter 0-0 til pause ordnet to raske mål fra Steven Fletcher og Paul Mullin etter to målgivende fra James McLean gav en komfortabel 2-0 seier hjemme mot Wimbledon. Wrexham lukter opprykk for andre år på rad.

  Colchester og Salford legger press på Doncaster

  Colchester startet livet under Danny Cowley med sterkt poeng hjemme mot Bradford etter at Tom Hopper utlignet etter timen. Salford tok også sin første seier på tolv kamper da de overraskende slo Crawley 1-0 på bortebane. Det var deres første seier siden de slo Doncaster 3-0 borte i slutten av november. Nettopp Doncaster kjenner nå presset etter at de tapte 0-1 hjemme mot Newport. Grant McCann ligger utsatt til på sin 20.plass og dette kan ha vært nådestøtet.

  Resultat og tabell i League Two

  • Accrington 1-2 Gillingham
  • Colchester 1-1 Bradford
  • Crawley 0-1 Salford City
  • Crewe 2-1 Swindon
  • Doncaster 0-1 Newport
  • Forest Green 0-2 Harrogate Town
  • Grimsby 5-5 Notts County
  • Morecambe 1-1 Mansfield
  • Stockport County 3-1 Walsall
  • Sutton United 2-2 Barrow
  • Tranmere 1-2 Milton Keynes Dons
  • Wrexham 2-0 AFC Wimbledon

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen