More

  Troy Deeney stiger i gradene i Forest Green

  Vi kunne se det komme da Troy Deeney ble hentet inn som spillende trenger for Forest Green. I dag sparket de manageren og ansatte Deeney som deres ny.

  Duncan Ferguson ble sparket i juli etter at han ikke klarte å holde klubben oppe i deres første sesong i League One. PR-stuntet – som det tydeligvis var – med kvinnelig trener varte noen uker før Dave Horseman ble hentet fra trenerteamet til Southampton for å ta fatt på sin første managerjobb. Få uker ut i sesongen var også Troy Deeney inne i trenerteamet med sin gamle kjenning.

  Etter en forferdelig start på sesongen ble Dave Horseman i dag sparket hos veganklubben. Med bare fire seiere og tre uavgjort på deres første 20 kamper ligger klubben på nedrykksplass i League Two. Med fem poeng opp og cupexit i FA-cupen mot Blackpool i går bekrefter klubben i dag at Horseman er ferdig.

  Les også: Billy Sharp returnerer til England

  Troy Deeney med første managerjobb

  Samtidig som Horseman og hans assistent Louis Carrey er ferdig tar Deeney steget opp fra spillende trener til manager. Mannen med over 600 kamper for Walsall, Watford og Birmingham har spilt 16 kamper for Forest Green denne sesongen og scoret fire mål.

  Jeg er ydmyk og glad for denne muligheten. Jeg kom hit for et nytt steg i karrieren min og hadde ikke forventet å få denne muligheten så raskt. Jeg lover jeg skal gjøre alt for at klubben kommer seg dit den hører hjemme, sa Deeney til klubbens hjemmeside.

  Hans første kamp som manager blir hjemmemøte med Gillingham fredag kveld.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen