More

  Sparkesesongen allerede i gang

  Det er nøyaktig 30 dager til sesongen i England starter, men sparkesesongen har allerede startet.

  Trolig kunne dagens sparking ha blitt lagt under fjorårets liste, men sesongen 2022/23 er avsluttet og sesongen 2023/24 er i gang fra og med 1.juli. Dermed blir det Forest Green som er første klubb ut i den nye sesongen.

  De melder på sine hjemmesider at Duncan Ferguson er ferdig i klubben, bare fem måneder etter at han tok over roret hos vegan-klubben. Big Dunc -den store Everton-legenden – tok over for Ian Burchnall i et forsøk på å redde klubben fra et nedrykk i deres første sesong i League One, men klarte bare en seier på sine 18 kamper.

  Sparkesesongen Sitt Første Offer. Bare En Seier På 18 Kamper
  Big Duncs Eneste Seier: Forest Green-Spillerne Juble Over Tre Poeng Mot Sheffield Wednesday.

  To måneder etter at nedrykket var et faktum kom altså meldingen om at Forest Green gir opp Duncan Ferguson og sjef Dale Vince forklarte sparkingen slik:

  -Jeg takker Duncan Ferguson for sitt forsøk i en vanskelig tid, men jeg føler det er rett valg for alle parter og jeg ønsker Ferguson lykke til videre i sin managerkarriere.

  Senest i går kom det rykter fra New Lane om at et managerskifte kunne være i anløp, selv om Ferguson brukte gårsdagen på å fortelle om klubbens sommerplaner og potensielle innkjøp. Forest Green har tidligere i sommer hentet inn Allan Steele som sportsdirektør og det er han som har stått i bresjen for de sportslige endringene i klubben – inkludert sparkingen av Duncan Ferguson.

  Kan sparkesesongen 2022/23 bli slått?

  Dermed har vi allerede fått den første managersparkingen i 2023/24-sesongen, og kanskje kan man få et nytt rekordår i den kommende sesongen.

  Full gjennomgang av sparkesesongen 2022/23 fikk dere tidligere i sommer, der vi også så om lagene fikk ønsket effekt av sine sparkinger. Rekorden er på elleville 53 sparkede managere.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen