More

  Transfers: Kostbar torsdag

  Vi har, som alle andre dager, oppdatert oversikten over bekreftede transfers i Premier League og EFL. Og tallene viser med tydelighet at det ble en kostbar torsdag.

  Manchester Uniteds kjøp av ny sisteskanse får størst oppmerksomhet, og det var da også Andre Onanas overgang fra Inter til Manchester United som ble den klart dyreste for dagen. Nær 50 millioner pund skifter eier, men for United-fansens skyld får man håpe burvokteren gir valuta for pengene.

  Og dette var ikke eneste keeper som forsvant inn eller ut av Manchester i kveld. Ryktene om James Trafford til Burnley har levd lenge, og i dag ble det bekreftet at den tidligere Manchester City-keeperen er handlet inn av tidligere City-kaptein Vincent Kompany.

  Transfers, James Trafford
  Transfers: James Trafford Er Ny Burnley-Keeper

  James Trafford ble som kjent den store helten da Englands U21-landslag gikk til topps i europamesterskapet. Ikke bare holdt han nullen gjennom et helt mesterskap, han reddet også straffe i åttende overtidsminutt i finalen mot Spania. Det mesterskapet bidro nok til at Burnley til slutt måtte betale nesten 20 millioner pund i overgangssum, mens de også måtte signere på videresalgsklausul som sier at City har krav på 20 % av overgangssummen om/når Trafford fortsetter eventyret i ny klubb.  

  Ryktebørsen 20. Juli: Milos Kerkez
  Transfers 20. Juli: Milos Kerkez Til Bournemouth

  Også Bournemouth har gravd dypt i lommeboka i kveld. Den 21-årige venstrebacken Milos Kerkez er hentet fra AZ Alkmaar, og Cherries-ledelsen måtte da lete frem drøyt 15 millioner pund. Premier League-debutant Luton har også forsterket seg. Hatters-ledelsen var særs godt fornøyd med hva Marvelous Nakamba leverte på lån fra Aston Villa i opprykkssesongen, og i dag ble 29-åringen gitt permanent kontrakt på Kenilworth Road. Overgangssummen for Nakamba er imidlertid ikke gjort kjent.

  Transfers 20. Juli, Marvelous Nakamba
  Transfers: Marvelous Nakamba Feirer Opprykk, Og Permanent Luton-Kontrakt

  Onana, Trafford, Kerkez og Nakamba ble alle nevnt i dagens velfylte ryktebørs, som tok for seg alle Premier League-klubbene. Noe sier oss at flere av de som nevnes der, blir å finne som bekreftede overganger i løpet av helgen.

  Straks klart for ligastart-spesialer! over 100 sider om alt du trenger vite før avspark i EFL, etterfølges av minst like mye stoff om ligastarten i Premier League.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen