More

  Andre Onana klar for Manchester United

  Andre Onana klar for Manchester United: Det tok sin tid, men nå er bekreftelsen endelig på plass. Manchester United har hentet sin nye førstekeeper.

  Andre Onana klar for Manchester United

  Manchester United bekreftet i kveld det vi allerede visste, Andre Onana blir ny førstekeeper i Manchester United. Den 27 år gamle kameruneren ankommer fra Inter – der han blant annet storspilte i Champions League denne sesongen – og har allerede reist videre mot USA for å hilse på sine nye lagkamerater.

  Med en overgangssum på rundt 45 millioner pund har Erik ten Hag endelig fått sitt førstevalg på keeperplass. De to har tidligere vært samlet i Ajax med stort hell. Tidligere i sommer ble det bekreftet at David De Gea forlot klubben etter 12 år, og ten Hag skal ha vært en sterk pådriver for å få byttet ut spanjolen til fordel for en mer spillende keeper. Viljen fikk han.

  Les også: Status hos samtlige klubber i Premier League pr 20.07.

  Det er ventet at deres nye keeper allerede kan få sin debut i lørdagens oppgjør mot Arsenal i statene.

  Med Onana og Mount på plass rettes nå fokuset videre på en dansk spiss, og kanskje en marokkansk midtbanespiller.

  Fun fact man kan bruke på kommende quiz

  Andre Onana klar for Manchester United, og har har med seg en fun fact.

  Ny kaptein bekreftet

  Andre Onana Klar For Manchester United Og Bruno Fernandes Er Ny Kaptein
  Ny Kaptein

  Vi slo det fast allerede da Harry Maguire mistet kapteinbindet. I dag bekrefter uansett Manchester United at Bruno Fernandes blir ny kaptein for de røde djevlene. En rolle han egentlig har hatt siden den dagen han ankom klubben. Flere gode nyheter har det også blitt denne uken.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen