More

  Transfers: Brighton og West Ham handler

  Det er tre uker siden transfervinduet offisielt åpnet, og til tross for EM har det allerede blitt notert en del tunge overganger. Og da ikke bare grunnet forrige mandags økonomiske «deadline day «.

  Transfers
  Transfers: Kiernan Dewsbury-Hall

  Chelsea, Tottenham, Wolves, West Ham, Brentford, Brighton, Aston Villa og Southampton er av klubbene som allerede har lagt tosifret antall pundmillioner på bordet for forsterkninger, og inneværende uke har inneholdt noen solide tungvektere.

  Tunge transfers

  Kiernan Dewsbury-Hall har gått fra Leicester til Chelsea for 30 pundmillioner, The Foxes selv har hentet Bobby Decordova-Reid fra Fulham.

  Tottenham la også 30 pundmillioner på bordet, for Leeds Uniteds 18-årige stortalent Archie Gray. Motsatt vei gikk Joe Rodon, for ti millioner pund.

  Transfers: Archie Gray, Leeds
  Transfers: 18-Årige Archie Gray Fortsetter Karrieren I Tottenham

  Wolves har hentet den 18-årige brasilianeren Pedro Lima for 8,5 millioner, mens de også har betalt 2,5 millioner pund for sesonglangt lån av Jørgen Strand Larsen. Lørdag ble det så bekreftet at ulvene har solgt stopperbautaen Max Kilman til West Ham for ubeskjedne £40 millioner.

  Brighton bruker sjeldent mye penger

  Transfers
  Transfers: Mats Wieffer Er En Av Flere Nye I Brighton

  Nytt for helgen er også at Brighton har hentet den defensive midtbanespilleren Mats Wieffer fra Feyenoord. Overgangssummen opplyses å være 25 millioner pund. Brighton, som har godt med penger på bok, har tidligere i vinduet også betalt Newcastle £30 millioner for den 19-årige vingløperen Yankuba Minteh. Newcastle hadde ikke lenge pengene på konto, da de samtidig fullførte kjøpet av Lewis Hall fra Chelsea, for noe nær samme sum.

  Både i Premier League og i EFL handles det friskt, og vi fører som alltid alle overganger i alle de fire øverste divisjonene.

  Brighton-eieren med klar oppfordring

  Brighton-eier Tony Bloom har oppfordret rivaliserende klubber til å slutte å bryte Premier Leagues økonomiske forbruksregler, for å få slutt på poengtrekkfarsen. Everton og Nottingham Forest ble begge ilagt straff i form av minuspoeng forrige sesong, og mer er i vente den kommende sesongen. Klubber som Chelsea, Aston Villa, Everton og Leicester er av dem som i sommer bevist har solgt og kjøpt til priser som med tydelighet viser at de vil unngå reglene som er satt. I dagene før regnskapsfrist 30. juni ble det i Premier League brukt nær 250 millioner pund, og brorparten av de involverte spillerne ble kjøpt og solgt mellom de nevnte klubbene.

  Transfers: Tony Bloom
  Lei: Tony Bloom Med Klar Oppfordring Til Øvrige Pl-Klubber

  -Jeg liker ikke ideen om at klubber får poeng trukket midt i sesongen, men hvis regler har blitt brutt må Premier League ta i bruk sanksjonene de har tilgjengelig. Det ville vært mye bedre om klubbene ikke satte Premier League i en situasjon hvor poengtrekk er nødvendig, sier Bloom som selv ikke har bekymringer i samme retning.

  Brighton, som er kjent for å kjøpe billig og selge dyrt, kunne forrige sesong vise til overskudd pålydende 122, 8 millioner pund.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen