More

  Tour de France 2023 etappe 8

  Det var som ventet duket for ny massespurt fredag etter to dager i fjellene og ikke veldig overraskende gikk Jasper Philipsen til topps for tredje gang på tre spurter.

  Lørdag er det igjen forholdsvis flatt, men vi har liten tro på en ny massespurt. Starten går i Libourne og målgang er i Limoges 200,7 kilometer senere. Vi har ingen enorme klatringer på veien, men de siste 70 kilometerne er av den kuperte typen. Det gir en solid mulighet for at et brudd kan klare å holde unna.

  Tour De France 2023 Etappe 8 Tour De France 2023 Profiel Etappe 8 Tour De France 2023 Etappe 8
  Tour De France 2023 Etappe 8 3

  Tour de France 2023 etappe 8 – favorittene

  Jasper Philipsen er igjen satt som favoritt på oddslisten til Norsk Tipping, men vi tror som sagt ikke på noe massespurt denne gangen. Hans lagkamerat Mathieu van der Poel har gjort en enorm jobb som opptrekker så langt og det kan fort hende at han får takk for jobben med å få kjøre for egne sjanser lørdag. 7,00 i odds er interessant. Mads Pedersen fra Lidl-Trek har vi trukket frem flere ganger, men dansken får det fortsatt ikke til i spurtene. Kanskje kan morgendagens profil passe bedre til 15,00 i odds. Biniam Girmay var tredje i spurten fredag og står i morgen til 9,00 i odds mens Wout van Aert etter en rolig dag trolig er interessert i å forsøke seg igjen i morgen til 4,00 i odds.

  Tour De France 2023 Etappe 8
  Tour De France 2023 Etappe 8 4

  Tour de France 2023 etappe 8 – luringene

  Det er som vanlig ikke lett å spå hvem som kan ta plass i et brudd, men vi gjør et forsøk. Alberto Bettiol fra EF Education-EasyPost har ikke gjort mye ut av seg så langt og fås til 100 i odds i morgen. Samme odds står Movistar Teams Alex Aranburu i. Han ble nummer tre i det spanske mesterskapet og har virkelig kjørestyrke hvis han velger å gå i morgendagens brudd.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen