More

  Tour de France 2023 etappe 7

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Det ble som ventet duell mellom Jonas Vingegaard og Tadej Pogacar på torsdagens fjelletappe og denne gangen var det sistnevnte som viste seg sterkest. Vi har dermed fått fornyet spenning i sammendraget etter at det var dansken som var best onsdag.

  Fredagens etappe starter i Mont-de-Marsan og har målgang 169,9 kilometer senere i Bordeaux. Etter to dager i fjellene er det nå lagt opp for at det er spurterne som igjen skal få vist seg frem. At det begynner å bli store tidsforskjeller i sammendraget øker naturligvis muligheten for at et brudd får lov til å gå inn, men vi tror spurtlagene kommer til å arbeide hardt for å sikre at det blir en massespurt.

  Tour De France 2023 Etappe 7 Tour De France 2023 Profiel Etappe 7 Tour De France 2023 Etappe 7
  Tour De France 2023 Etappe 7 3

  Tour de France 2023 etappe 7 – favorittene

  Jasper Philipsen med to av to seirer i massespurtene og blir storfavoritt igjen i morgen. 2,00 i odds med alt som kan skje på et oppløp blir imidlertid for tynt for oss. Belgieren har da heller ikke vunnet med enorme marginer i de første spurtene. Da frister det mer med et lite forsøk på Caleb Ewan fra Lotto Dstny. Australieren står med en 3. og en 2. plass i de to første spurtene og fås i morgen til langt mer spiselige 5,25 i odds hos Norsk Tipping.

  Tour De France 2023 Etappe 7
  Tour De France 2023 Etappe 7 4

  Tour de France 2023 etappe 7 – luringene

  Wout van Aert har ikke fått det til i de første spurtene, men har gjort en helt enorm jobb for Jumbo-Visma i fjellene. To tunge dager kan gå utover spurten i morgen og 12,00 i vinnerodds er helt i grenseland. Mads Pedersen har kanskje vært den største skuffelsen av dem alle i de første spurtene. Dansken var ventet å kjempe om etappeseirene, men står med en 9. og 10. plass. Dermed har oddsen nå økt til 25,00 på Lidl-Trek-spurteren. Peter Sagan pleier å komme til sin rett når resten er slitne. Trolig er det fortsatt for tidlig i Touren med tanke på en etappeseier, men 150 i odds krever da heller ikke rare innsatsen for å gi litt spenning.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen