More

  Tottenham – Fulham: beste siden 1960

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Fem hjemmeseirer og 31 scoringer fra helgens første ni Premier League-kamper, og de fleste tror begge kolonner fylles ytterligere i dag. Tottenham formelig flyr under ledelse av ny manager, og savnet av Harry Kane er ikke merkbart. Kane gjør forventet suksess i Tyskland, mens Ange Postecoglou har lært laget å klare seg uten den engelske landslagsangriperens tilstedeværelse.

  Heung-Min Son, Tottenham
  Tar Ansvar: Heung-Min Son Er Av Flere Som Tar Ansvar Etter Harry Kanes Avgang

  -Det finnes bare én Harry Kane, og da var det heller ingen grunn til å lete etter en direkte erstatter. I stedet ga det oss muligheten til å sette opp laget i en annen formasjon. Vi har ikke lenger den ene offensive trusselen, men vi har flere, sier Spurs-bossen.

  Seks seirer og to uavgjorte er Tottenhams beste sesongåpning siden sesongen 1060-1961, da de vant elleve strake og vant tittelen.

  Les også: 11 strake for Villa

  Mer i vente

  Tottenham er fortsatt ubeseiret, til tross for at fem av sesongens åtte første kamper er spilt på bortebane. På papiret er også det nærmeste programmet til å leve med, da ingen av neste fire motstandere er bedre enn nummer 10 på Premier League-tabellen. I tillegg til høy selvtillit i spillergruppa, er det også beskjedent med skader. Brennan Johnson er tilbake i full trening og kan få spilletid i kveld, mens Son Heung-min og Cristian Romero har ristet av seg smellene de pådro seg på landslagsoppdrag. Også Rodrigo Bentancur er tilbake i trening, og da er det stort sett bare Ivan Perisic og Manor Solomon som mangler. Yves Bissouma er suspendert, men returnerer til neste ukes byderby mot Palace.

  Og Postecoglou er optimistisk.

  -Resultatene har vært gode, og vi har skaffet oss et utmerket utgangspunkt. Fortsatt er vi imidlertid bare i startgropa. Vi har en ny ledelse, en ny spillestil og mange unge spillere. Vi er alt annet enn i mål, sier Tottenham-manageren.

  Ingen erstatter heller i Fulham

  Tottenham har erstattet Harry Kane ved å legge om spillestilen, og fordele det offensive ansvaret på flere spillere. Dette var nok planen også i Fulham, da Aleksandar Mitrovic valgte å droppe Premier League til fordel for ekstremt godt betalt jobb uten sportslige utfordringer i Saudi-Arabia.

  Fulham, Carlos Vinícius
  Toppscorer: Carlos Vinícius Har Scoret To Mål, Og Er Med Det Toppscorer I Fulham

  Så langt har imidlertid ikke Marco Silva funnet den offensive formelen, med kun åtte scorede mål fra første åtte kamper. Samtidig har man lyktes på andre områder. Man har holdt nullen både mot Everton, Luton og Crystal Palace, mens laget sto stødig også da det ble hentet poeng borte mot Arsenal. The Cottagers har også slått nettopp Tottenham denne sesongen, da det etter 1-1 ved fulltid ble avansement i ligacupen via straffer.

  Tottenham - Fulham
  Suksess: Harry Wilson Og Fulham Ekspederte Tottenham Fra Ligacupen

  Fulham-manager Silva er uansett bare forsiktig optimist før kveldens batalje.
  -Tottenham er enda bedre nå enn de var da vi sist møtte dem, og Postecoglou har gjort en fantastisk jobb med laget siden han overtok. Det blir en veldig tøff utfordring, men vi kommer for å ta tre poeng, sier Fulham-bossen til engelsk presse.

  Tottenham – Fulham

  Tottenham Hotspur Stadium, mandag 21.00
  Odds fra Norsk Tipping: 1,43 – 4,70 – 6,40

  Tottenham er fortsatt ubeseiret, og med full pott mot Fulham vil Ange Postecoglou være Premier League-manageren med flest poeng fra første ni kamper etter ansettelse. 13 av 15 kamper mot Fulham i Premier League er vunnet, men begge nederlagene kom på hjemmebane. Brukbar sesonginnledning også av Fulham, som slo Sheffield United 3-1 i siste kamp før landslagsuken. Bare én av fire bortekamper er tapt, og nederlaget kom i den himmelblå delen av Manchester. Mot en hovedstadskollega har man imidlertid bare vunnet én av siste 21 bortekamper. Issa Diop har vært av sitt lags beste, men han vil være fraværende etter skaden han pådro seg sist.

  Premier League-tipset

  Tottenham flyr høyt, scorer flust med mål og nekter å tape. Må få tipset hjemme mot et Fulham som mangler Diop, og samtidig sliter offensivt. 1,43 på H er beskjedent, men vanskelig å se gjestene få med seg noe fra Tottenhams storstue. Uavgjort borte mot Arsenal, og seier mot Spurs i ligacupen, til tross.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen