More

  Premier League: 11 strake for Villa

  Aston Villa har etter ansettelsen av Unai Emery blitt et lag å regne med, og spesielt hjemme på Villa Park har laget blitt noe nær umulige å hanskes med. Allerede før avspark i dagens kamp mot West Ham sto man med ti strake hjemmeseirer i Premier League, for første gang siden 1983. I dag kom nummer elleve – akkurat som vi tippet i dagens preview (til 1,87 i odds fra Norsk Tipping).

  Premier League, Douglas Luiz
  Målteft: Douglas Luiz Scoret I Sjette Hjemmekamp På Rad

  Douglas Luis gjorde 1-0 etter halvtimen spilt, på pasning fra Ollie Watkins. Samme mann doblet ledelsen kort tid etter pause, denne gang på straffespark. Villa cruiset mot oppskriftsmessig seier, men West Ham hadde fortsatt ikke kastet inn håndkleet.

  Bowen i godt selskap

  Premier League: 11 Strake For Villa Jarrod Bowen Premier League
  Hjemme Bra, Borte Best: Jarrod Bowen Scoret I Femte Bortekamp På Rad

  Fem minutter etter 2-0-scoringen kom redusering, og da selvfølgelig via Jarrod Bowen. Bowen har dermed scoret i sesongens fem første bortekamper, noe bare Luis Suarez og Thierry Henry har gjort før ham i Premier League-historien. Og scoringen ga gjestene blod på tann. Villa var en periode hardt presset, og det lå så definitivt enda en Hammers-scoring i lufta. I stedet skulle lufta snart gå ut av West Ham.

  Drømmescoring-er

  Premier League, Ollie Watkins
  Måltyv: Ollie Watkins Er Av Premier League-Spillerne Med Flest Målpoeng

  Akkurat da West Ham virket som mest på hugget, fikk Villa en kontringsmulighet. Og den muligheten ble på aller beste vis tatt vare på av Ollie Watkins. Den engelske landslagsangriperen stormet fra midtbanestreken, og på hjørnet av sekstenmeterstreken ble en frekk overstegsfinte fulgt av en druser i krysset. 3-1, og vipps så var kampen avgjort.

  Premier League, Leon Bailey
  Godt Bytte: Innbytter Leon Bailey Avsluttet Festen På Beste Mulige Vis

  Villa var imidlertid ikke helt ferdig, da det var enda en drømmescoring i vente. Denne gang fra motsatt hjørne. Og denne gang var det innbytter Leon Bailey som traff krysset, etter noen frekke avdriblinger.

  Det endte 4-1, og Villa steg til 5.plass, med 19 poeng. Flere poeng har ikke Villa hatt etter 9 Premier League-kamper på 25 år.

  Premier League-resultatene:

  Liverpool – Everton 2-0
  Bournemouth- Wolves 1-2
  Brentford – Burnley 3-0
  Manchester City – Brighton 2-1
  Newcastle – Palace 4-0
  Nottingham Forest – Luton 2-2
  Chelsea – Arsenal 2-2
  Sheffield United – Manchester United 1-2
  Aston Villa – West Ham 4-1
  Tottenham – Fulham (mandag 21.00)

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen