More

  The Championship: Coventry – WBA

  Tetduoen i The Championship holder frem som de stevner, mens det for visse andre har vært en spesielt tung helg. Queens Park Rangers valgte lørdag å sparke klubbhelten Gareth Ainsworth etter seks strake tap og ni uten seier, og søndag var Bristol City ute i samme ærend. På bakgrunn av fem tap fra siste syv kamper, valgte Robins-ledelsen å sparke Nigel Pearson som hadde sittet to og et halvt år i sjefsstolen.

  Wednesdays første Championship-seier

  The Championship
  Tomålsscorer: Michael Smith Ble Den Store Helten Da Wednesday Søndag Tok Sin Første Championship-Seier For Sesongen

  Sheffield Wednesday måtte grave dypt for forrige sesong å sikre seg opprykk til The Championship, men vel fremme på nivå 2 har det gått særdeles trått. Ingen av første 13 kamper ble vunnet, og managerskifte er allerede unnagjort. Owls-spillerne og nyansatte Danny Rohl hadde dermed kniven mot strupen i søndagens derby mot Rotherham. Og endelig skulle man lykkes.

  Henrykt Owls-boss

  Michael Smith ble den store helten, da han scoret begge målene i 2-0-seieren hjemme på Hillsborough, og Rohl var etter kampraus med superlativene.

  -Det er fantastisk å være en del av denne klubben, med fantastiske fans og en sulten spillergruppe. I dag fikk vi endelig gitt bevis for hvordan vi ønsker å fremstå, og seieren gir spillerne nødvendig selvtillit. Det var en strålende prestasjon mot en vanskelig motstander, og endelig fikk fansen som fortjent, sa Owls-bossen etter kamp.

  Coventry – WBA

  CBS Arena, mandag 21.00
  Odds fra Norsk Tipping: 2,20 – 3,15 – 2,95

  The Championship
  Hjemmefordel: Det Endte Med To Hjemmeseirer I Innbyrdes Møter Mellom Coventry Og Wba Forrige Sesong


  Det vil seg ikke for Mark Robins og Coventry. Gikk til landslagspause med bare to tap fra første elleve Championship-kamper, men hele seks av de øvrige ni endte altså uavgjort. Og i ettertid har det altså ballet på seg med to nye nederlag. Sløste voldsomt med sjansene i lørdagens 0-1-tap mot Bristol City, og det var mer av det samme mot Rotherham onsdag. Matty Godden og Ellis Simms skuslet begge bort enorme muligheter, mens hele 16 cornere og 23 avslutninger ble resultatløse.

  Forrige sesongs play off-finalist i The Championship har nå bare fire lag bak seg på Championship-tabellen, men trøsten er at det er kort vei frem til midten av tabellen. Med seier i kveld passerer man hele syv lag. Callum O’Hare, Liam Kelly, Jamie Allen og Kasey Palmer er alle skadet, mens

  West Bromwich Albion har plukket poeng i syv av sine siste åtte kamper, men på bortebane har laget bare vunnet én av første seks. Etter onsdagens oppskriftsmessige 2-0-seier hjemme mot ti Queens Park Rangers-spillere, var WBA uansett inne i topp 6. Er i løpet av helgen passert av fire lag. Har holdt nullen i fem av sine siste seks, med eneste nederlag i denne perioden fra bortekampen mot Birmingham. John Swift er skadet, og ikke tilbake før i desember. Cedric Kipre er også tvilsom til dagens batalje. Røk 0-1 i Coventry forrige sesong.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen