More

  To helter forlot QPR og Grimsby

  To nye managere fikk sparken lørdag kveld. En trist sorti i QPR og en like trist sorti i Grimsby.

  Paul Hurst har gjort underverker med Grimsby siden han returnerte til klubben i 2020. Han ledet laget til et sterkt og imponerende opprykk fra National League i 2022 ved å herje mot favorittene, blant annet Wrexham. Første sesong tilbake i The Football League ble også en suksess. Grimsby stabiliserte seg som et godt lag på midten av tabellen, men det var i FA-cupen de virkelig gjorde seg bemerket.

  Grimsby ble det første League Two-laget som tok seg til en kvartfinale i FA-cupen siden Cambridge klarte det samme i 1990. Laget slo blant annet ut Southampton i en fantastisk kamp på St.Marys før de til slutt tapte 0-5 mot Brighton i kvartfinalen.

  To Helter Forlot Qpr Og Grimsby 1025017589 Qpr
  Paul Hurst Og Hans Mannskap Etter Sjokkseieren Over Southampton Forrige Sesong.

  Denne sesongen startet Grimsby sterkt, og mange trodde de kunne blande seg inn i kampen om topp syv. Med stadig dårligere resultater og bare en seier på deres ti siste kamper er det nå slutt for Hurst i hans andre periode i klubben. Tapet mot Doncaster lørdag ettermiddag ble hans siste kamp.

  QPR måtte gi slipp på Gareth Ainsworth

  Så var det slutt for den 50 år gamle rockehelten. Legenden som i februar returnerte til QPR etter elleve år i managerstolen i Wycombe fikk det aldri til i QPR. Ainsworth vant bare fem av 28 kamper i managerstolen på Loftus Road og etter gårsdagens 1-2 tap hjemme for Leicester har de nå ni strake kamper uten seier.

  Til tross for at han reddet klubben fra nedrykk forrige sesong, var det mange som mente det var mer tuftet på flaks enn dyktighet. Nå har de elleve hjemmekamper uten seier og det er nå over et år siden QPR scoret mer enn ett mål i en hjemmekamp. Med seks poeng opp til trygg plass måtte det skje endringer nå.

  Sportsdirektør Lee Hoos kunne fortelle at han aldri hadde møtt så mange QPR-fans som håpte at Gareth Ainsworth skulle lykkes i klubben, og hans status i klubben forstått står sterkt både blant fans og støtteapparat.

  Dessverre er det en grense for hvor langt en legendestatus kan ta deg.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen