More

  Bristol City sparket Pearson – slaktes av fansen

  -En horribel avgjørelse. Det er bare en av mange tilbakemeldinger Bristol City får etter at de i dag sparket Nigel Pearson.

  Nigel Pearson og Bristol City tapte i går 0-2 mot Cardiff i severnside-derbyet i Wales. I dag slår Pearson følge med blant andre Gareth Ainsworth som fikk sparken i QPR i går kveld.

  Nigel Pearson tok over klubben på midlertidig basis i februar 2021, men imponerte nok i jobben til at 60-åringen fikk den på permanent basis. Bristol City har i flere år slitt økonomisk etter et stort overforbruk i satsingen som ble gjort under Lee Johnsons tid i klubben.

  Pearson har gjennom sine 2.5 år gjort massiv utskiftning i spillertroppen og på mange måter gjort klubben levedyktig igjen med fokuset på talentutvikling samtidig som klubben fikk solgt unna sine største – og dyreste utgiftsposter – stjerner. Bristol City var i fjor et av de yngste lagene i Championship, og solgte blant annet et av de største stjerneskuddene i England til Bournemouth i sommer når Alex Scott ble solgt videre.

  Denne sesongen har klubben igjen holdt igjen på pengesekken samtidig som de har sendt spillere videre. Med lite budsjett har likevel Pearson bygd et godt og spennende lag, som denne høsten har vært preget av enorme skadeproblemer og derav nå problemer på banen.

  Bristol City-fansen i harnisk

  Da Bristol City meldte Pearsons avgang var fansen raskt ute med sin kritikk av klubben. Noen kaller det den mest hårreisende avgjørelsen de har gjort de siste årene. Og kritikken har tidligere vært stor mot klubben inntil Pearson fikk styre skipet.

  Vi kunne fylt en hel bok med kritikken som hagler mot klubben i ettermiddag, men vi nøyer oss med å si at vi er spente på hvem som kommer inn.

  Inntil da er det uansett Curtis Fleming som tar ansvaret for laget. Han var assistenten til den tidligere Leicester og Watford-manageren som nå er ledig på blokka. Kanskje er Pearson noe for QPR?

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen