More

  Skottland – Danmark

  Siste kvalifiseringsrunde, og det venter toppkamp i gruppe F når Skottland får besøk av Danmark på Hampden Park.
  Hjemmelaget kunne fredag feire plass i play off etter 2-0-seier borte mot Moldova. Nathan Patterson og Che Adams scoret målene, mens Craig Gordon reddet straffespark da Steve Clarkes menn sikret seg 2.plassen i gruppa.
  Play off er sikret, men skottene vil grave dypt for poeng også i kveld. For å kunne bli seedet i trekningen av play off-kamper må hjemmelaget unngå tap. Da passer det dårlig at Scott McTominay er syk, mens også QPR-angriper Lyndon Dykes er tvilsom.
  Skottland har vunnet sine fem siste kvalifiseringskamper, men var sjanseløse i forrige møte med Danmark.
  100 % uttelling
  Skottene jubler for plass i play off, men gruppeseieren har man aldri vært i nærheten av. Til det har Danmark vært altfor gode. Kasper Hjulmand og hans menn har vunnet ni av ni kamper, og står med helt ubeskjedne 30-1 i målscore før kvalifiseringen avsluttes i kveld.
  Dominerte stort da Skottland ble slått i Parken i september. Daniel Wass og Joakim Mæhle sørget for 2-0-ledelse før kvarteret spilt, og deretter spilte danskene ball i hatt med skotske gjester.
  Som Skottland har også Danmark sine skadeproblemer før avsluttende kamp. Mikkel Damsgaard, Pierre-Emile Højbjerg og Palace-forsvarer Joachim Andersen er av dem som har meldt forfall til kveldens kamp.
  Skottland – Danmark
  Hampden Park
  Mandag 20.45
  Odds:  
  H: 3,35
  U: 3,20
  B: 2,35
  Odds fra Unibet
  Vårt Tips: B
  Toppkamp mellom to lag som begge har nådd sine mål. Skottland trenger poeng for å bli seedet i play off, mens Danmark naturligvis vil fullføre jobb og bli stående med ti seirer fra ti kamper. Omvendte møte beviste stor klasseforskjell på lagene, og vi drister oss til et spill på danskene også i kveld – skadeproblemene til tross.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen