More

  Helgens dobbel i League Two runde 10

  Etter flere runder med god fortjeneste i League Two ble det full stopp forrige helg. Vi har likevel to nye varianter som bør prøves i helgens dobbel i League Two runde 10.

  Helgens Dobbel I League Two Runde 10
  Helgens Dobbel I League Two Runde 10 3

  Crawley – Sutton United

  Spill: Crawley vinner

  Sutton ødela for spillet vårt forrige helg da de plutselig klarte uavgjort mot Milton Keynes. Vi gir de ikke tillit som vinnere i dag, men gjentar heller tipset om tap. Den dårlige formen til Matt Gray sitt mannskap er fortsatt levende, og de har også en tung kamp i bena fra ligacupen i midtuken. Crawley flyr høyt og scorer mål over en lav sko. Forrige helg viste de for alle hvorfor tipset om nedrykk ikke kommer til å innfris. 3-2 borte mot Grimsby var en prestasjon og formen gjør de til en av rundens store favoritter.

  Gillingham – Mansfield

  Spill: Gillingham vinner

  Gillingham var blant vårt tips forrige helg også. Da som uavgjort i bortekampen mot Doncaster, men det tipset røk minutter før full tid. Vi har dog litt tro på at de slår tilbake med en ny hjemmeseier i toppkampen mot Mansfield. Mest fordi Mansfield har en tøff kamp i bena fra midtuken, men også fordi oddsen på hjemmeseier er høy for et lag som har gjort det til vane å være solide på eget gress i 2023. Tett og jevnt blir det, men skal vi tippe 1-0 til hjemmelaget?

  Robbie Mckenzie Og Gillingham Jubler Etter 3-0 Scoringen Mot Southampton I Ligacupen
  Robbie Mckenzie Og Gillingham Jubler Etter 3-0 Scoringen Mot Southampton I Ligacupen Tidligere I Høst

  Helgens dobbel i League Two runde 10

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 16.00Crawley – Sutton United1,853,503,35H til 1,85 i odds
  Lørdag, 16.00Gillingham – Mansfield2,803,202,20H til 2,80 i odds

  Totaloddsen 4,65

  BLI ABONNENT

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement her og få direkte tilgang til alt om helgens League Two-runde og mye, mye mer!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen