More

  EFL-nytt: Theo Walcott og Aaron Ramsey i fokus

  Løst og fast fra EFL de seneste dagene, med flere bekreftede overganger samt løse rykter. Gamle helter dukker også opp, deriblant Theo Walcott.

  Championship

  Daniel Farke, Leeds
  Efl-Nytt: Theo Walcott Og Aaron Ramsey I Fokus 3

  Aaron Ramsey ryktes å returnere til barndomsklubben sin. Wales-kapteinen ble frigitt fra Nice etter årets sesong og virker nå til å takke nei til tyrkisk fotball til fordel for barndomsklubben Cardiff City. Den nå 32 år gamle midtbanespilleren fikk 16 offisielle kamper for Cardiff mellom 2006 og 2008 før Arsenal hentet stortalentet til London. Cardiff som fortsatt har trøbbel etter overgangssagaen rundt Emiliano Sala har også mistet Mark Harris denne uken da han ikke ville signere ny kontrakt.

  I dag tyder også alt på at Daniel Farke blir presentert som ny Leeds United-manager. En saga vi har ventet på lenge nå. Swansea på sin side har fått sin første signering under Michael Duff. Josh Ginnelly etter tre suksessfulle år i skotske Hearts der han scoret 22 mål på sine 89 kamper for klubben.

  Plymouth Argyle har også signert en ny mann denne uken. 22 år gamle Lewis Gibson har signert en treårskontrakt med klubben etter at han ble frigitt fra klubben. Gibson var i fjor på utlån i Bristol Rovers og gjorde en svært solid sesong i League One. Han blir pilgrimenes tredje signering som fra før har hentet Julio Pleguezuelo og Kaine Kesler-Hayden.

  Lillebror van den Berg til Boro. Mye tyder på at Sepp van den Bergs lillebror Rav van den Berg tar turen til Middlesbrough. Den 18 år gamle forsvarsspilleren er ventet å erstatte Paddy McNair som ryktes å være på vei til Premier League og Luton Town. En annen unggutt er også klar for ny klubb, for denne sesongen er det Hull som får gleden av Liam Delap på lån fra Manchester City. Den talentfulle spissen – og sønn av Rory Delap – har tidligere prøvd seg i både Stoke og Preston.

  Leicester gjør seg klar for livet på nivå to og har hentet Conor Coady og Harry Winks. Watford på sin side må klare seg uten Tom Cleverley som legger skoene på hylla etter pågående skademareritt. Klubben har i tillegg kvittet seg med Domingos Quina, Mario Gaspar og Craig Cathcart.

  Les også: Komplett oversikt over alle bekreftede overganger

  League One

  Efl-Nytt: Theo Walcott Og Aaron Ramsey I Fokus 19608635 Efl
  Åtte År Senere Virker Det Som Om Theo Walcott Skal Spille For Reading

  Burton Albion fortsetter hamstringen av spillere og har nå sikret seg Jamal Blackman etter at hans kontrakt med Exeter gikk ut. Han er den andre keeperen de signerer da de få dager tidligere hentet Max Crocombe.

  Portsmouth fortsetter storhandelen og har denne uken hentet den australske spissen Kusini Yengi og vingen Gavin Whyte fra Cardiff. Dermed er Pompey allerede oppe i åtte signeringer denne sommeren og mye tyder på at Pompey-boss John Mousinho satser på et etterlengtet opprykk.

  Wigan og Reading er ventet å få det tøft i årets sesong av League One, men hyggelige navn er uansett på vei inn klubbene. Matt Smith forlater Arsenal til fordel for Wigan og i Reading er det håp om at Theo Walcott skal signere for klubben han har trent med de siste ukene.

  Ringreven Jason Lowe er klar for Port Vale, og klubben hentet også Ethan Chislett og Jayson Leutwiler i sitt forsøk på å bygge et nytt lag til den kommende sesongen i League One med sine åtte signeringer til nå i sommer.

  League Two

  Crawley har kvittet seg med flere av sine beste denne sommeren, men har i det minste fått inn noen erstattere. Sist ut er Joy Mukena uten at fansen lar seg begeistre av en signering fra nivå seks helt enda.

  Grimsby fortsetter forsterkningene sine med det seneste tilskuddet Kamil Conteh. Midtbanespilleren på 20 år kommer fra Middlesbrough der veien til førstelagsfotball begynte å bli litt for lang. Han er fiskernes åttende signering.

  Mansfield henter keeper Christy Pym fra Peterborough og Harrogate Twon har hentet James Daly til klubben. Spilleren som ankommer fra Woking er deres syvende signering for sommeren.

  Flere EFL-oppsummering

  Les også: Hektisk juni-avslutning for mange i EFL.

  Les også: Burton og Derby med flere forsterket seg

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen