More

  Sheffield Wednesday sjokkerte på mandag

  Mandag ble en sjokkerende dag hva gjelder managere, og både i Sheffield og Barnsley kom tunge beskjeder.

  Sheffield Wednesday og Darren Moore skiller lag

  Sheffield Wednesday bekreftet -ut av det blå – at Darren Moore er ferdig i klubben med umiddelbar virkning. Mannen som ledet laget til opprykk til Championship for bare tre uker siden er nå ferdig bare 47 dager før en ny sesong skulle ta fatt.

  Moore og hans Wednesday gikk 23 kamper uten tap i årets sesong, men måtte ut i play-off etter en liten kollaps på vårparten. Kollapsen ble verre med 0-4 i første semifinale mot Peterborough før de snudde det hele i returkampen som sjokkerte oss alle. Mange mente Moore burde fått sparken etter deres første oppgjør mot Peterborough, men han ble senere hyllet av blant andre Barry Bannan for måten han snudde skuten på. Det endte til slutt med opprykk etter 1-0 over Barnsley i finalen på Wembley.

  Klubben skriver på sin hjemmeside at de ble enige om at deres veier skal skilles nå, men at de har dyp respekt for jobben Moore har gjort og at han alltid er velkommen tilbake til Hillsborough.

  Moore selv kom med en setning som kanskje får noen til å tenke at det ikke var like “mutual”.

  -Vi alle har kjempet hardt for å komme tilbake til The Championship og jeg er lykkelig over at det målet ble oppnådd. Jeg håper nå klubben fortsetter utviklingen og oppnår drømmen jeg hadde, som var å ta dem tilbake til Premier League.

  Enn så lenge, kommer han ikke med på oversikten over sparkede managere i 2022/23-sesongen, men vi skal følge med på eventuelle nye uttalelser rundt denne merkelige skilsmissen.

  Også Barnsley må på managerjakt

  Finaletapet Mot Sheffield Wednesday Ble Trolig Michael Duff Sin Siste Kamp For Barnsley
  En Siste Tommel Opp Fra Michael Duff I Play Off-Finalen

  Det var ikke bare i Sheffield sjokket slo ned mandag ettermiddag. I Barnsley kom sjokkbeskjeden om at Michael Duff ser ut til å forlate klubben til fordel for den ledige managerjobben i Swansea. Duff kom til klubben i fjor sommer etter stor suksess med Cheltenham og med sitt nybygde lag tok han Barnsley til play off-finalen som de tapte på grusomt vis mot Sheffield Wednesday.

  Nå tyder alt på at han etter et år tar over for Russell Martin i Swansea. I påvente av bekreftelsen krysser The Tykes-fansen alle fingrer for at han takker nei til jobben.

  Les også: Bournemouth sparket også sin manager på mandag

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen