More

  Gary O’Neil ferdig i Bournemouth

  Syv måneder etter å ha blitt gitt Bournemouth-jobben på permanent basis, ble Gary O’Neil mandag bekreftet ferdig på Vitality Stadium.

  40-åringen ble hentet inn som midlertidig manager etter Scott Parker, og sikret ny kontrakt for klubben som av forgjengeren ble gitt null muligheter til å overleve i Premier League. O’Neil vant 10 av sine 34 ligakamper med The Cherries, og klubben endte til slutt som nummer 15. I september ble han sågar nominert til trofeet for månedens manager.

  Les også: Alt om sparkesesongen i engelsk fotball

  -Dette var en vanskelig avgjørelse. Vi føler oss sikre på at Gary vil få en mang karriere som manager, men akkurat nå føltes denne løsningen som den beste for begge parter, heter det fra klubbeier Bill Foley.

  Noen konkret årsak til skilsmissen er vanskelig å se, men allerede da nye eiere tok kontroll over klubben ble det antatt at et større navn skulle hentes inn. Klubben lover en snarlig ansettelse, men tidlige forhåndstips om Brendan Rodgers har slått feil. Den tidligere Leicester-bossen ble i dag bekreftet klar for comeback i Celtic.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen