More

  Sheffield Wednesday med mirakel på en torsdag

  0-4 og et håpløst utgangspunkt før dagens returoppgjør, men Sheffield Wednesday vartet opp med tidenes comeback i en av tidenes mest dramatiske play off-kamper, på bekostning av stakkars Peterborough.

  Etter den overbevisende 4-0 seieren i første oppgjør levnet vi Sheffield Wednesday lite håp. Illsinte Wednesday-fans tok til nettet for å vise sin misnøye, noe som gikk verst ut over manager Darren Moore, som likevel tok seg tid til å takke for den enorme støtten han hadde fått fra fansen etter rasismen mot han. I kveld fikk han en fortjent oppreisning og det endelige beviset på at play off i England er noe av det råeste som finnes.

  I strupen på Peterborough

  I vår preview tippet vi at Sheffield Wednesday ville gå i strupen på The Posh, og anbefalte handicapp-spill i favør hjemmelaget. Det spillet virket sikkert da Lee Gregory slengte frem en fot og gav Sheffield Wednesday 2-0 etter bare 25 minutter. Dermed var straffemålet fra Michael Smith etter syv minutter blitt doblet.

  Hillsborough rocket og troen var tilbake. Peterborough så like lamslåtte ut som det dagens hjemmelag gjorde i første kamp. Barry Bannan som ble en statist i første oppgjør styrte alt i de første 45 og var tredje og fjerde sist på begge målene. Peterborough var ikke ufarlige og heltene fra første kamp, Ephron Mason-Clarke og Kwame Poku kunne fort redusert på en av de mange kontringene de spilte seg til utover i omgangen.

  Håpet Ble Tent Hos Både Unge Og Gamle Sheffield Wednesday-Fans Da Peterborough Sitt Forsprang Var Redusert Til Bare To Mål
  Håpet Var Tilbake På Hillsborough Etter 2-0 Scoringen Til Lee Gregory

  Briste eller bære for Sheffield Wednesday

  Darren Ferguson gjorde to bytter i pausen. Ut gikk blant andre Joe Ward. Målscorer i første kamp, en syndebukk de første 45 i kamp nummer to. Sheffield Wednesday gikk likevel rett i angrep etter hvilen også, men scoringene uteble. Hjemmelaget fikk corner på corner gjennom kampen og hver eneste ball fra Barry Bannan skapte farligheter. Peterboroughs beste spiller for kvelden var uten tvil keeper Will Norris, som måtte frem med feberredning på feberredning når Lee Gregory og co prøvde seg på både straffespark og knallharde skudd mot krysset.

  I det klokken nærmet seg 70 minutter begynte det plutselig å haste for hjemmelaget, men så vartet de opp med perfeksjonisme av ypperste kvalitet. Liam Palmer stormet mot mål, spilte mot Gregory som hoppet over ballen slik at Reece James på perfekt løp kunne pirke inn 3-0 fra spiss vinkel. I det alle trodde at Peterborough hadde ridd av stormen skjedde det som ikke skulle være mulig. Kaos i boksen og Posh-helt Jonson Clarke-Harris med tidenes dårligste klarering gjør at ballen til slutt landet i beina til Liam Palmer som pirket inn 4-0 og 4-4 sammenlagt i det 98 minutt. Komplett kaos rådet på banen og tribunen.

  Sjokkerte Peterborough-Spillere Kunne Bare Se Sjokkerte Sheffield Wednesday-Spillere Feire 4-0 Og 4-4 Sammenlagt.
  Liam Palmer Kan Sjokkert Juble For 4-0 Og 4-4 Sammenlagt I Det 98 Minutt

  Sheffield Wednesday til Sheffield Thursday

  Hjemmelaget fortsatte trykket i ekstraomgangen, men fikk en i tryne da Lee Gregory var noe uheldig da han stanget inn 1-4 etter et Posh-frispark og dermed var gjestene tilbake i førersetet med 5-4 sammenlagt. I andre ekstraomgang ble det derimot mer kaos og med syv minutter igjen tuppet Callum Patterson inn 5-1 for kvelden og 5-5 sammenlagt etter at han fikk to sjanser fra syv meter. Det ebbet ut med 5-5 sammenlagt og da ble jo denne dramatiske kampen selvfølgelig avgjort med straffesparkkonkurranse.

  Begge lag startet med treff før Peterboroughs Dan Butler misset deres andre da han smelte ballen i tverrliggeren. Flere misser ble det ikke før lagene skulle ta sin femte og siste straffe. Sheffield Wednesday var først og dermed kunne Jack Hunt bli den store helten. Han var iskald og lobbet ballen opp i krysset.

  Dermed ble det Sheffield Wednesday som gikk videre i denne elleville kampen. Etter to elleville kamper. I en av de mest dramatiske comebackene vi har vært vitne til. De møter vinneren av Barnsley og Bolton (1-1 etter første kamp) på Wembley om knappe ni dager.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen