More

  Sheffield Wednesday tok steget

  Det ble en tett og intens opprykksfinale på Wembley, men Sheffield Wednesday vant slaget om Yorkshire og kapret den siste plassen i The Championship.

  To forberedte lag

  Det var to lag som hadde forberedt seg godt til dagens finale etter hver sine spennende semifinaler. Med over 70 000 på plass var det elektrisk stemning fra start i det som var fullstendig Yorkshire-dominert hovedstad.

  Wednesday tok raskt kommandoen på Wembley og kunne tatt ledelsen før ti minutter var slutt. Utover dette skjedde det ikke så mye de første 45 bortsett fra tøffe dueller og noe lett krangling. Darren Moore og Michael Duff virket uansett fornøyd med både innsats og fokuset som ble vist.

  VAR-drama

  Barnsley Måtte Spille De Siste 60 Minuttene Mot Sheffield Wednesday Med Ti Mann.
  Adam Phillips Kan Sjokkert Se At Dommer Tim Robinson Viser Han Av Banen

  Andreomgang startet med VAR-sjekk da Barnsley ville ha straffe, uten at de fikk gehør. Få minutter senere var de innblandet igjen da Adam Phillips smelte til med en beinhard takling på Lee Gregory. Det røde kortet fra dagens dommer ble stående etter en rask sjekk fra VAR og Barnsley kan føle seg utrolig snytt for at straffen ikke ble gitt og at det røde kortet ble stående. Det røde kortet satte fyr i teltet hos The Tykes og de kunne tatt ledelsen da Nicky Cadden banket ballen i tverrliggeren via et Wednesday-ben.

  Nå var det fult kaos på Wembley og Barnsleys Liam Kitching var nær selvmål, men Harry Isted reddet mesterlig på avslutningen fra sin egen stopper. The Tykes kjempet sokkene av seg og holdt ut de første 90 minuttene uten baklengs. Dermed endte det 0-0 etter første 90 og dermed var det for tredje dag på rad.

  Massivt Sheffield Wednesday-press

  The Tykes hang i tøyene i ekstraomgangene. Barry Bannen prikket baller inn i 16-meteren gang og på gang og bare en fantastisk Harry Isted i Barnsley-målet hindret uglene fra å ta føringen. Michael Smith og Lee Gregory var begge særs nære uten tellende resultat. Kontringer var våpenet til Barnsley og like før første pause var de særs nær da Luca Connell på blankt mål satte ballen utenfor stolpen.

  Etter 106 minutter trodde alle med Wednesday-øyne at seieren var i boks da innbytter Will Waulks banket inn 1-0, men dessverre for han og de andre var Jack Hunt i offside i oppbyggingen av angrepet. The Tykes stod det av og kunne fornøyd gå til straffesparkkonkurranse, trodde vi.

  Nett som sin far

  Josh Windass Sendte Sheffield Wednesday Til The Championship
  Josh Windass I Det 123 Minutt Og Elleville Gledesscener Fulgte.

  I det klokken gikk mot 123 minutter og alle gjorde seg klar for straffesparkkonkurranse kom innlegget Barnsley ikke klarte å stange unna. Flyvende kom Josh Windass og selv ikke Harry Isted klarte å holde den flyvende headingen unna. Nett som sin far Dean Windass som avgjorde play off-finalen for 15 år siden. Elleville scener etter en dramatisk sesong og skuffelse for Barnsley som trodde de hadde sikret seg straffesparkkonkurranse.

  Dermed er Wednesday tilbake i det nest gjeveste selskap etter to sesonger i League One. Fortjent er det sesongen tatt i betraktning med sine 96 poeng og 23 strake kamper uten tap. Barnsley blir å regne med i neste års sesong. Michael Duff har noe på gang.

  For Darren Moore ble dette en triumfferd og en herlig revansj fra 0-4 mot Peterborough og påfølgende rasismemeldinger i hans retning. Endelig kunne han danse med til “Hi Ho Sheffield Wednesday” vel vitende om at Uglene er tilbake.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen