More

  Scott Brown fikk sparken

  Fleetwood sparket søndag kveld Scott Brown, og dermed ble det med 16 måneder i League One-klubben for skotten.

  En imponerende debutsesong fortsatte ikke på samme sporet. En sesongstart med bare ett poeng på seks kamper var nok til at Fleetwood nå sparker den 38 år gamle skotten.

  Den tidligere Celtic-legenden som tok over klubben i mai 2022 ledet laget til 13-plass i sin første hele sesong i League One. De var lenge en liten outsider til topp seks, men sluknet noe mot slutten av sesongen. Den imponerende sesongen førte til at klubben gav han en forlenget kontrakt for bare to måneder siden.

  Ett poeng av 18 mulige etter 1-2 tapet mot Charlton i helgen har sendt laget ned på nest sisteplass i League One. Etter poengdelingen mot Carlisle i premieren har laget seks strake tap om man inkluderer ligacupen.

  Scott Brown ikke favoritt i Charlton

  Fleetwood ble den andre klubben som sparker en manager i League One denne sesongen. Charlton – som fjernet Dean Holden for en uke siden – har nå i følge bookmakerne Michael Appleton og Dave Challinor øverst på listen sin. Førstnevnte er arbeidsledig etter at han fikk sparken i Blackpool forrige vinter, men Dave Challinor for øyeblikket trener Stockport County.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen